Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafałek/.

kto oglądał tego zakłamanego gniota na Nat Geografic o katastrofie Smoleńskiej

Polecane posty

Gość rafałek/.

wiedziałem ze to bedzie kłamliwy gniot i potwierdziły sie moje przypuszczenia,i jeszcze jedyny "Polski" dziennikarz komentujący ten film był żydem gebert haha dno i pomyje

Gość cvbdscsafsa
a ty co? student ojca - dyrektora?? biedaku tu, że nie masz innych problemów dnia codziennego... chciałbyś naprawdę pożyć? zajmij się czymś, niekoniecznie prowadzeniem krucjaty anty-świat bo zostaniesz zestresowanym histerykiem ... biedaku i żydzi ci przeszkadzają? dno Pisu normalnie

Gość rafałek/.
koszery z PO będą oczywiście bronić tez zawartych w filmie:)

Gość lepszy ten gniot
niż analiza pseudo ekspertów PISU :( tam dopiero Macierewicz swoje mądrości uskuteczniał

Gość cvbdscsafsa
i widzisz nawet myślenie boli, lepiej pójść schematem ... nie PO tylko lewica , ba! może być nawet Palikot byle nie prawica z takimi autorytetami jak 'pani profesor' z ostatniej debaty .... wracam do pracy bo ktoś musi zarabiać na emeryturki armii rydzyka. a ty dumaj dalej nad Smoleńskiem, czesc:)

Gość eghfeur
a ja wierzę w tę wersję, a nie umiem już sluchac jak ktoś mówi że to był zamach! Trzeba sie umiec przyznać że Polacy zrobili błąd!!! o niestety taka też nasza natura widac to na polskich drogach jacy jestesmy pewni siebie za kółkiem

Gość roberta12
trzeba byc szalonym by wierzyc w jakas bombe czy bezposredni zamach jesli juz cos było to raczej posrednie zaniednanie rzadu,gowniany zepsuty samolot,ladował na gownianym lotniku,gdyby Obama lecial,najpierw wyslalali by na to lotnisko kogos do sprawdzenia lotniska,poza tym po samej katastrofie zgineło duzo ludzi z nia zwiazananych i tym bym sie raczej przejmowala ja se mysle,ze smaolot byl kompletnym wrakiem i nie powinien leciec,tusk i kilka osob o tym wiedzialo i nic z tym nie zrobili,wiec nie tyle co był zamach,ale celowe niedbalstwo i zaniedbanie,a ze tusk nie cierpi pisowcow,to samolotu nie zamierzał naprawiac a jesli tak bylo to znaczy,ze zyjemy w dzikim kraju zamiast sie wspierac w trudnych chwilach wyzywamy sie od pisiorow od tuskowcow..itd.a oni z nas na gorze beke maja ,bo kase zgarniaja na czysto,a my nie mamy nawet tej pracy za najnizsza

Gość rafałek/.
udajecie naiwniaków albo nimi jestescie wierząc w wersje MAK-u

Gość eghfeur
rafałek a jaką ty masz wiedzę na ten temat? byłeś tam? a może jestes ekspertem dot. lotnictwa.... to jest własnie najgorsze że wypowiadają się na ten temat osoby niemające jakiejkolwiek wiedzy na ten temat

Gość wersje maku? wierze w
wersje komisji milerowskiej. dokladne opracowanie i wyjasnienie wszystkich faktow

Gość rafalek gdzie tam
byly klamstwa w tym filmie?

Daj spokój,nie przekonasz ich.Może zamachu nie było,tego nie twierdzę ale łykanie tego filmu w tak bezrefleksyjny sposób wiedząc(lub chyba jednak nie wiedząc)czym jest ROSJA Putina świadczy o poziomie intelektualnym wyznawców brzozy.

Gość eghfeur
powiem tak, gdyby katastrofa wydarzyła się np na terenie Francji czy Czech to nic byście nie gadali o zamachu, a tak Polacy nienawidzą ruskich, i ta nasza polska zawiść przemawia wlasnie

Gość Kpopstar
Podstawowym błędem tego dokumentu jest czas w jakim powstał a także przyjęcie określonej wersji. Powinni z tym poczekać. Może rok lub dwa[jak w końcu zwrócą nam resztę wraku i będzie można przeprowadzić własne autonomiczne analizy.Wiele z tego nie zostań ale są pewne zasady.Strona polska powinna pewne badania rozszerzyć i powtórzyć] i napewno postawić na inną formułę tego materiału. Powinno być więcej innych żurnalistów i to tych którzy rzeczywiście aktywnie włączali się do dyskusji i badań na temat katastrof.Oparto się na wypowiedziach jednej osoby do jakiej najprawdopodobniej było się najłatwiej dostać, a która się tym problemem nie zajmowała.Dokument taki powinien się oprzeć na wszystkich zebranych kompleksowo materiałach w takim zakresie w jakim wymagają tego standardy badania katastrof czyli z uwzględnieniem badań wraku itd itp.Wyszedł taki sobie chusteczkowy dokumencik.

Czy ty rozumiesz że ja np bardzo lubię Rosjan.Co to ma wspólnego z lubieneim ich władz ,na czele z agentem wywiadu którym byl Putin.Co ty sobie naiwnie wyobrażasz>?Myslisz że gdyby okazało się np ci z wieży byłi pod wpływem alkoholu Putin by to przyznał?Czy ty nie rozumiesz ze ten człowiek w ogóle nie wie czym jest demokracja.Gejów pozamykać,dziennikarzy śmiertelnie pobić ,przeciwników do tronu zatruć.

Gość dobry temat te
nikt nie ma prawa autorytatywnie stwierdzać, że to był albo zamach albo katastrofa bo każdy z was ma CHUJOWĄ wiedzę nt. lotnictwa, awioniki, materiałoznawstwa, fizyki i chemii Możecie jedynie bezmyślnie wierzyć w to co wam podsuwa Macierewicz albo z 2 strony Miller a prawda pewnie jak zwykle gdzieś pośrodku..

A ja mam pytanie do zwolenników wersji zamachu - PO CO? Po co do cholery Putin miałby zabijać Kaczyńskiego? Bo tego nie jestem w stanie pojąć. Po kiego wała? Przeciez dla Putina taki kaczor to cienki bolek.

Jak durnym trzeba być, żeby wierzyć w choćby jedno słowo Millera, tego parszywego kłamcy?? x x Wielbiciel nie wie że to raport komisji a nie Millera... Ale czegóż wymagac od półgłówka? I w dalszym ciągu nie potrafi zacytowac trzech kłamstw i uzasadnić dlaczego tak uważa... Bida jedna... Intelektualna...

Gość dobry temat te
Do Pani masterowa: Dobre pytanie rosyjska rozwiatka stale działa na terenie Polski a 3 miesiące później odbyły by się wybory, które raczej zwyciężyłby Komorowski chyba, że Putin wkurwił się na Kaczyńskiego za aktywne udział w pomarańczowej rewolucji a potem intensywne wspieranie Sakaszwillego; ale to słabe A może to nie Ruscy a Amerykanie sprzątnęli swojego sługusa, aby w ten sposób osłabić Rosję, zrzucić podejrzenia na nią i skłócić Polaków z Ruskimi

Gość Kpopstar
Dodam tylko żeby nie było jakichś głupich nieporozumień. Pisząc o tym że przyjęto określoną wersję miałem na myśli zignorowanie istniejących rozbieżności w podawaniu wysokości przez pracowników kontroli lotu na lotnisku. Można przyjąć że dla twórców tego materiału problem ten w ogóle nie istnieje. I dlatego uważam ten materiał za chusteczkowy dokumencik.

Można przyjąć że dla twórców tego materiału problem ten w ogóle nie istnieje. I dlatego uważam ten materiał za chusteczkowy dokumencik. x x A więc jak widzisz problem dla nich istniał. Czyli można sądzić że zmieniłeś zdanie o tym filmie....:D

Zabijac to nie.Ale po co do cholery miałby przyznać ze ktos tam u nich nawalił.Najlepiej zwalić na tych niedouczonych Polaczków.Na ich żałosnego prezydenta .Na generala bo pijak. .To gadanie o kikukrotnym podejściu do lądowania chwilę po katastrofie miało chyba określony cel.Tak zbudować narrację by potem już nikt,absolutnie nikt nie śmiał podważyc ich wersji.Filmu nie oglądałam,nie miałam okazji i czasu.Jednak mój ojciec,nauczyciel historii w dobrym liceum powiedział mi podczasz rozmowy na skype że tego tendencyjnego gniota wyłączyl po dziesięciu minutach.A dla mnie ojciec to wiarygodna osoba.Wychował niejednego olimpijczyka.

Gość eghfeur
haha polacy

Gość ddxfdf
ja juz dawno o tym zapomniałam, nie zamierzam zyc przeszłoscią w dodatku czyjąs, mam dosyc pierdolenia o tym, Bog tez miał ich dosyc...

Gość eghfeur
onanizuję się przy zdjęciu pierwszego towarzysza PZPO ;)

dobry temat te Hm....to że był wkurwiony na Kaczora to na pewno, ale nie sądzę żeby tego powodu robił zamach. My naprawdę jako naród nie jesteśmy dla Rosji jakimś niewiarygodnym zagrożeniem. Myślę wręcz, że Putinowi bardziej by było na rękę, gdyby wszystko ułożyło się normalnie. Nie zapominajmy po co oni tam lecieli.

.To gadanie o kikukrotnym podejściu do lądowania chwilę po katastrofie miało chyba określony cel. x x To gadanie wynikało z niezroumienia "jezyka lotniczego". Były cztery nawroty...