Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeatkaOlsztyn19

19letnia dziewica

Polecane posty

Gość BeatkaOlsztyn19

Cześć. Mam na imię Beata,mam 19 lat i nigdy nie robiłam tego z chłopakiem. Miałam kilku chłopaków,ale ja zawsze chciałam,aby ten pierwszy raz to było coś wyjątkowego i z kimś wyjątkowym-z kimś kogo będą naprawdę kochała i planowała z nim życie,lub po prostu po ślubie. Kiedyś,jak miałam po 16,17 lat chłopacy namawiali mnie na to,ale uważałam,że to jest wiek zauroczeń i nie będzie to nic wyjątkowego,skoro będę miała jeszcze wielu chłopaków potem. Ostatnio będąc na domówce u koleżanki,trochę popiłyśmy i zaczęła się rozmowa o chłopakach itd. W pewnym momencie jedna z moich znajomych zaczęła się ze mnie śmiać,że stara dziewica jestem,bo ona już w wieku 16 używała życia. Jest coś ze mną nie tak z tego powodu? Czy to,że nie współżyłam jest powodem do wstydu? Chciałam się zapytać tutaj dziewczyn,kiedy one...i czy jeśli było to szybko żałują tego?

Gość f67g
Dziewczyno, puknij się w głowę. Żyj po swojemu, a nie tak, żeby przypodobać się swoim głupiutkim koleżankom. To Twoja sprawa, kiedy i z kim uprawiasz seks.

Gość Miszszaa U :)
Ja straciłam w wieku 15 lat. Nie żałuję, a wręcz przeciwnie. Dzięki temu dojrzałam i zrozumiałam prawidła otaczającego mnie świata. Czuję sie wyzwolona i naprawdę dorosła. Teraz mam 17 lat i nie wyobrażam sobie być dziewicą w takim wieku.

Gość BeatkaOlsztyn19
Wiem,że muszę żyć po swojemu. Tak przecież robią,ale ciężko mi po tych głupich uśmieszkach i docinkach. Jeśli zaczną to rozpowiadać w szkole i będa się śmiać ze mnie to...ja nie wiem co zrobię :(

Gość Moralniak tu i Teraz
Młode ku*** tracą dziewictwo w wieku 15 lat, potem zachodzą w ciążę zanim szkołę skończą i obrażane na cały świat, że im młodość zabrano. Albo stękają, że ich potem facet nie szanuje jak mają przebieg Fiata 126p.

Gość f67g
Mam 19 lat, jestem dziewicą, o czym wiedzą wszyscy moi bliżsi znajomi i NIGDY nikt mi tego nie "wypominał". Masz po prostu koleżanki-kretynki, które wartość kobiety uzależniają od tego, czy ktoś już jej coś wsadził między nogi.

Gość hsjsjsjsjsjffnmf
no tak bo lepiej się przespać z byle kim dla szpanu hahaha co za debile hahahhahaha

Gość zxccxzzxc
jako facet moge jedynie powiedziec, ze wszystkie mlode 15,16 ktore uprawiaja sex traktujemy jak puszczalskie szmaty... nigdy nie chcialbym sie z taka zwiazac na stałe. ktore "uzywala zycia". tylko takie dziewczyny jak Ty są w pełni wartościowe dla nas... Twoje kolezanki moga sobie gadac, ale to Ty jestes w tym momencie dla nas numerem jeden, nie one...

Gość BeatkaOlsztyn19
Jeszcze mi rzuciła tekst,że nikt się ze mną nie umówi jak się dowie,że tylko za rączkę chce z nim chodzić...

Gość prewersje
chrzań zdanie innych! po prostu Cui zazdroszczą bo dzisiaj przeciętna siksa bzyka się po 2 tygodniach od momentu kiedy jakiś tam koleś zostaje jej chłopakiem, bo myślą że są już dorosłe i co to nie one, prawda jest taka że może nie mają pojęcia o życiu i są wychowane w tym dzisiejszym frywolnym zasranym świecie. Jak trafisz na właśnie tego z którym będziecie już dłużej to będzie z Ciebie dumny :)

i ty się przejmujesz takimi pierdołami? ja mam 27 lat i wciąż jestem dziewicą i wali mnie to kto co o tym mysli, i ty też powinnaś to olewać i żyć na luzie.

Dziewczyno żyj po swojemu i nie poddawaj się opinii innych. ja dziewictwo straciłam w wieku 20 lat z moim obecnym mężem, dodam że dla niego też była pierwszą kobietą. Jest dumny ,że tak było i jak na razie stuknęło nam 13 lat i jesteśmy szczęśliwi. Koleżanek nie słuchaj bo porządnych i szanujących facetów nie brakuje

Gość uyiidfuyuy9tdty
przez seks nie dojrzewasz tumanie hahahahahha juz wiem skad te samotne kobiety błagajace o faceta

Gość uyiidfuyuy9tdty
potem sie dziwia czemu nikt sie nie chce z nimi zenic, przebieg jak u dziwki

Dzięki temu dojrzałam i zrozumiałam prawidła otaczającego mnie świata wiekszej głupoty dawno nie słyszałem ze utrata dziewictwa powoduje dojzewanie i poznawanie otaczajacego swiata po prostu zostałas wykozystana jak szmata

Wlasnie a co Cie obchodzi zdanie innych? Nie masz swojego??? Sorry ale twoje kolezanki sa glupie i szmaty- 15-16 lat to jeszcze szczul a nie kobieta I niech tu takie nie pisza ze dojrzaly w tym wieku- debilizm I patologia ... Zal ja zaczelam uprawiac seks 2 lata temu w wieku 20 lat I mysle ze to optymalny wiek. Nie czuje sie jak szmata i nie robilam tego wczesniej z powodu klezanek- nie jestem ograniczona umyslowo. W wieku 19 lat mialam chlopaka i wiedzial ze jestem dziewica, podobalo mu sie to ze nie jestem szmata bo traktowal mnie powaznie i czekal :) wez sie dziewczyno zastanow czy kolezanki sa twoim autorytetem... Jesli tak brak slow pa

Gość f67g
Sama w wieku 19 lat jestem dziewicą, ale gardzę takimi kobietami, które nie-dziewice wyzywają od szmat, dziwek itd. Analogiczna sytuacja jak z pulchnymi kobietami wyzywającymi chude. :O To jest żałosne. Każdy z nas jest inny i nie powinnyście oceniać innych w taki sposób.

Gość f67g
Tak samo gardzę facetami z podejściem "tylko dziewice to wartościowe kobiety, ale lubię sobie puknąć jakąś szmatę". Sami uprawiacie seks z byle kim i myślicie, że będzie Was chciała dziewczyna z podejściem "seks tylko z miłości"?

Gość safasfgag
beatka, a do ktorej szkoly chodzisz?

Gość Chelsey
Bez obrazy, ale masz bardzo głupie i niedojrzałe koleżanki. Po prostu tępe dupodajki. Pewnie ścigały się, która pierwsza prześpi się z chłopaczkiem. Do seksu trzeba dojrzeć emocjonalnie. Seks to nie ruchanie w kiblu czy na imprezie, ale oddanie się drugiej, ukochanej osobie. Nie przejmuj się głupim gadaniem koleżanek, gdyż - z tego co widzę - ich poziom myślenia jest na niskim poziomie.