Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

woda2

KTO POMOŻE BIEDNYM PIESIUNIOM?

Polecane posty

Gość a mnie kto pomoże? Piesiuniom?
Sterylizacja im pomoże. I tak wszystkie chodniki obsrane.

http://www.siepomaga.pl/f/zwierzecapolana/c/721 Miłość może dotknąć nas jeden raz I trwać całe życie I nigdy nie przeminie, dopóki nie odejdziemy... To była miłość, gdy cię kochałam, Jedyny prawdziwy czas, który chciałam zatrzymać, W moim życiu będziemy zawsze trwać... .

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
piesiunie trzeba tuczyc i robić z nich kiełbase

Gość prewersje
kurde, gdybym zarabiał chociaż te 2,5 tyś to bym wysłał wam nawet i te 500zł ale mam bardzo trudną sytuację finansową i nie jetem w stanie pomóc ale jedyne co chciałem napisać to to że macie wielkie serca i jestem dumny że są jeszcze w Polsce tacy ludzie :)

kocham zwierzęta, ale jest zbyt wielu chorych ludzi którzy potrzebują pomocy finansowej

Gość dajcie spokój z tymi psami i
kotami.To ich właścicieli za dupę trzeba brać bo pozwalają na rozmnażanie jak królikom. Sterylizacja i po problemie. Najłatwiej jest zbierać na piesiunie... lepiej pomóż dzieciom a nie kundlom!

blebleble biedne zasrane piesiunie:o najlepsi przyjaciele:p haha widac po ilości ich ofiar wśród dzieci starszych ludzi i ich właścicieli:o psiury zagryzają ludzi mało tego były przypadki że jedli ich zwłoki wybic wszystko w cholere pasożyty pierdolone

ojej ojej ludzie są dużo gorsi rodzą zabijają dokonują aborcji

Gość woda2 - wyjdź na spacer
bo ci się już mózg zagrzał. Chcesz, to pomagaj, ale uczciwych ludzi w ten proceder nie wciągaj. Myślałby kto... uczuciowa...a te piesiunie z chęcią by cię opiertoliły jakby mogły.

Gość laillllaaaaaa
Kazdy wydaje swoją kasę na co chce ale ja prędzej dam na zwierzęta niz na dzieci. Nie mam teraz zbytnio kasy ale jak rozliczam podatek to zawsze na zwierzęta daję. Moja rodzina zresztą też bo dzieciom to wszyscy pomagają a o zwierzętach zapominaja...

Gość laillllaaaaaa
b990-08 ktoś już zaczernil mój - ty jesteś nienormalny człowieku. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Dziewczyna ma prawo zbierac na to co uważa za słuszne. Ja też uważam, że to dobre pomagać zwierzetom. A te co zagryzają itd to przez kogo one na takie agrezywne wychowane zostały? Albo ci mądrzy rodzice co kupują pieska dzieciakowi w prezencie - dziecior męczy psa a rodzice zadowoleni...Szkoda, że tacy jak ty tylko czubek własnego nosa i zawsze jedną stronę medalu widzą....

a czy ja kogos przymuszam do czegoś chcesz to pomożesz nie to nie

niestety zazwyczaj Ci, którzy tak intensywnie pomagają zwierzętom "piesiuńcie" są podli i źli dla ludzi.ta reguła się sprawdza w praktyce

nie zgadzam się z tym . Pomagam i ludziom i zwierzętom sama mam mało ale nie moge przejść obojętnie. ktoś mnie prosi o jedzenie zawsze coś kupie i podzielę się. Cudownie widzieć radość w oczach tych ludzi, a zwierzęta kocham i coś w tym złego?

Gość ula kraków
ja pomogę , ostanio była tam akcja na bobka bestialso pobitego przez ludzkie ścierwo ,kafeteria nie zawiodła :) W Polsce powinien być obowiazek sterylizacji i kastracji takich bezmózgów jak niektóre pomarańczki powyżej

Gość racja - dzieci są bite, gwałco
ne, głodują. Pieski... przyjaciel człowieka... DO CZASU. Dzieci to podstawa a nie psy i koty.

Gość ula kraków
wbijcie po prostu ten link na nk ,fejsa ,blogi i tyle , jak ktoś moze i chce to niech wrzuci pare groszy

Gość Heeem
Hej, jakie są warunki adopcji? Jestem tez z mazowieckiego, z innego miasta.

tam jest podany nr tel ewentualnie jeśli ktoś chciał by zaadoptować piesiucha

Gość Heeem
oki, najpierw pogadam z mezem. Ale pewnie byśmy musieli przyjechac po psiaka do zyrardowa?

Gość Heem do woda2
idź wywalaj ekstrementy z boksów dla psów, a nie naciągasz ludzi, sprawą powinien zająć się Urząd skarbowy bo zbierasz LEWE pieniądze

jestem kobietą:classic_cool:

Gość Heem
może i macie rację, za dużo brudu i śmieci na świecie. Mąż z pewnością nie wyrazi zgody a za kwotę przeznaczoną na uwolnienie psa pójdziemy do kina. Pozdrawiam Was serdecznie.

a ty spójrz na siebie i na biedne dzieci one tez sa ludzmi niekochanymi głodującymi bitymi one też mają uczucia a ty tu wyjeżdzasz z jakimiś śmierdzielami nie porównuj psa do człowieka musisz mieć coś z garem

Gość Hemm
ja nie mam dzieci stąd moja troska o psiaczki. Ale macie rację, branie pieska do bloków to nieodpowiedzialne postępowanie. Nie zdecyduję się.