Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysia7776@wp.pl

PORÓD ZE ZNIECZULENIEM ZEWNATRZOPONOWYM:)

Polecane posty

Gość tysia7776@wp.pl

Witam chciałabym zapytac o Wasze wrażenia porodu z tym znieczuleniem ??? czy to prawda ze można bezproblemowo je dostać?rzeczywiscie bolu sie nie czuje i porod jest łatwiejszy mniej bolesny i szybciej sie dochodzi do siebie???? czy moze wrecz przeciwnie trzeba prosic o to znieczulenie a zanim sie dostanie trzeba sie nacierpieć...Opdiszcie prosze to moja pierwsza ciąża (23 tydzień synek) i boje sie ciut porodu a raczej mam pewne obawy ..piszcie prosze ...pozdrawiam tysia:)

nie rodziłam z zzo wybrałam cc, bo właśnie w Polsce nie jest tak łatwo o bezproblemowe uzyskanie pomocy w formie zzo... b. mało szpitali je oferuje a jak już oferują, to często jest tak, ze nie ma takiej możliwości bo akurat nie ma anestezjologa... najlepiej załatwić to prywatnie

mama 6 latki:) a miałaś planowe cc czy na zyczenie? masz jakis kontakt zebysmy mogły porozmawiac poza forum np na gg?:)

tysiu z gg nie korzystam. cc miałam planowane ze wzgledu na wskazania (mam spora wadę wzroku+ okulista podkoloryzował ;P). Wskazania jest łatwo załatwić... chociażby od psychiatrii na tokofobię ;) tego nikt w szpitalu nie może podwazyć a chociaż masz pewność.

mama 6latki:)oj nie wiem czy tak łatwo da sie to załatwić tak myslisz? sama chciałabym rodzic przez ciecie cesarskie bo obawiam sie troche porodu naturalnego:( tylko jak załatwic takie zaswiadczenie ...