Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzprosze12

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość bardzprosze12

Witam wszystkich. Chciałam się zapytać czy moge tutaj liczyć na jakomkolwiek pomoc dla mojej rodziny.Sama wychowuje 5dzieci poniewaz były maz znecał sie nad dziecmi ,zamieszkaliśmy w Ośrodku wsparcia dla Ofiar Przemocy ,potem dostalismy mieszkanie i mieszkamy w nim do dzis .Znalazłam rowniez prace jednak szefowa zamknela sklep i juz mnie nie potrzebuje.Bezustannie szukam pracy jednak cięzko jest.Wiem że roznie ludzie na to patrza ze rodzina wielodzietna,o co tyle dzieci itp...Nigdy nie zalaowalam ani jednego.Jest nam w tej chwili ciezko,mamy mieszkanie zadluzone i nie umiem tego spłacic,jak mi sie uda wtedy bede mogla starac sie o dotacje i zyc spokojniej .Teraz po opłaceniu rachunkow niewiele nam zostaje,teraz dzieci były chore leki trzeba było zakupic i praktycznie jestesmy na minusie,same dlugi.Utrzymujemy sie z alimentow oraz zasiłku rodzinnego z dodatkami oraz pomocy mops Wiem ze to wstyd tutaj pisac ale sytuacja mnie do tego zmusza.Sytuacje mam sprawdzona przez tutejszych moderatorów, zapytałam czy moge tutaj napisac.jestem z Sląska..jestem dostępna pon meilem kubusmoj@op.pl

Gość bardzprosze12
nie do końca planowałam, ale kocham je ponad zycie

Gość bardzprosze12
zakup żywności.mój meil kubusmoj@op.pl

Gość a w jakim miescie mieszkasz?
może zorganizujemy coś.

Gość pozwoliłąś sobie na 5 dzieci?
z mężem bandytą? Jesteś nienormalna!

Gość bardzprosze12
produkty trwałe makaron , itp

Gość bardzprosze12
to mój meil. a kubus to ój najmłodszy syn

Gość Powinni Ci te dzieci zabrać
jako nieodpowiedzialnej matce! Zasiłki na dzieci brałaś, w trakcie porodów miałaś kontakt z ginekologami a spirale są już od 100 zł. A nie dupę wypinać mężowi, i nie pisz mi, że się bałaś, że nie wiedziałaś. Mam nadzieję, że jakaś osoba z Sosnowca przeczyta te Twoje wiadomości tutaj i zabiorą Ci dzieci. Jesteś nieodpowiedzialną osobą.

Gość bardzprosze12
ja jestem z bytomia

Gość Kłamiesz. Wrzućcie
jej maila w google. Pisze, że jest z Sosnowca i że właśnie zapisała się na pośredniak...

Gość bardzprosze12
makarony, kasze, ryż, płatki owsiane, prezerwatywy, mąka, cukier, to rzeczy, których potrzebuję. Nie psują się.

Gość bardzprosze12
Opis oferty: kubusmoj@op.pl Witam jest mi ciężko pisać i prosić kogokolwiek o Pomoc ale niestety znalazłam się bez wyjścia wiem że jestem młoda i może będziecie mnie oczerniać a i może znajdą się osoby by mnie obrazić ale niestety nie mam innego wyjścia by prosić o Pomoc Mam 2 dzieci w wieku 8, 2 latka chłopcy ojciec dzieci mnie zostawił bez żadnych sirodków do życia właśnie zarejestrowałam się w urzędzie pracy ale bez zasiłku dla bezrobotnych na dniach będę składała sprawę o alimenty ale niestety tata dzieci stał się nie uchwytny prawdopodobnie wyjechał za granicę byłam też w OPS ale bez żadnego rezultatu bo Panie powiedziały że najpierw muszę okazać złożone dokumenty do sądu w sprawie alimentów Najbardziej potrzebuję zywnosci dla dzieci i pampersów oraz mleka i kaszek. Bardzo bym też prosiła jeśli macie taką wiedzę o adresy jakiś instytucji z darami dla ubogich na śląsku takie jak żywność ubranka oraz jakie dokumenty były by potrzebne do tych instytucji BŁAGAM O POMOC I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE

Gość Kłamczucha nic jej nie dawać
Opis oferty: kubusmoj@op.pl Witam jest mi ciężko pisać i prosić kogokolwiek o Pomoc ale niestety znalazłam się bez wyjścia wiem że jestem młoda i może będziecie mnie oczerniać a i może znajdą się osoby by mnie obrazić ale niestety nie mam innego wyjścia by prosić o Pomoc Mam 2 dzieci w wieku 8, 2 latka chłopcy ojciec dzieci mnie zostawił bez żadnych sirodków do życia właśnie zarejestrowałam się w urzędzie pracy ale bez zasiłku dla bezrobotnych na dniach będę składała sprawę o alimenty ale niestety tata dzieci stał się nie uchwytny prawdopodobnie wyjechał za granicę byłam też w OPS ale bez żadnego rezultatu bo Panie powiedziały że najpierw muszę okazać złożone dokumenty do sądu w sprawie alimentów Najbardziej potrzebuję zywnosci dla dzieci i pampersów oraz mleka i kaszek. Bardzo bym też prosiła jeśli macie taką wiedzę o adresy jakiś instytucji z darami dla ubogich na śląsku takie jak żywność ubranka oraz jakie dokumenty były by potrzebne do tych instytucji BŁAGAM O POMOC I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE

Gość Raz ma dwoje, raz 5 dzieci...
wypierdalaj kłamczucho.

Gość a to świnia a ja już makaron
i inne sypkie jej szykowałam.

Gość Tu macie dowód,że założycielka
wątku kłamie. Ogłosiła się też na innym serwisie. Tam pisze, że ma 2 dzieci. Ten sam mail i te same głodne kawałki. Pani Ania... Tu patrzcie: http://sosnowiec.lento.pl/proszewrecz-blagam, 800797.html

Gość Podaj adres dziewczyno to Ci
coś podeślę po moich dzieciach. Ale podaj też pod jaki MOPS podlegasz, zadzwonię i sprawdzę.

Gość kajka.najka
Topików anny vel pauliny vel smutnej mamy vel mamy dwójki itp jest tu mnóstwo.Ciekawe jest tylko to że takim gównem nikt z służb odpowiedzialnych się jeszcze nie zajął.Tobwszystko na policję pod wyłudzenie się nadaje.