Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edelajdeeee

Jak to jest że 1 dnia wyglądam ładnej, a drugiego brzydko

Polecane posty

Gość Edelajdeeee

Siedzę teraz w domu bo nie mam pracy więc na co dzien za bardzo się nie wysilam, nie robie makijażu, włosy spinam w koczka i chodze w swetrze, ale zauwazyłam że 1 dnia mimo że nie mam ani grama makijażu to wyglądam ładnie np dziś, oczy mam takie wyrazne błyszczące, usta czerwone, włosy mimo że nieumodelowane to jakoś tak fajnie się ułożyły, a wczoraj np byłam nawet tak samo ubrana jak dzisiaj a na twarzy wyglądałam brzydko jakaś taka zmęczona jakby. nie wiem od czego to zalezy

Gość cceecc
spać trzeba chodzić wcześniej :)

Gość dfasdfafd
tez tak mam. ale to dlatego ze mam sklonnosci do budzenia sie ze spuchnietymi oczami ,wtedyu czuje sie oblesna

to ze wzgledu na hormony - u kobiet ciagle zmnienia sie ich poziom (zalezy od dnia cyklu) - im blizej dni plodnych, tym lepiej sie czuja, wygladaja (aby "zanecic" mezczyzne :) ).

Gość ewnkfnewfewf
no ja też tak mam jakbym czytała o sobie... jednego dnia potrafie wygladac super ,a drugiego okropnie... nawet widze to po reakcji ludzi i facetow , czasem dostaje mase komplementow ,a czasem nic...

Gość ewnkfnewfewf
i mam też takie okresy w zyciu ,że wyglaam raz lepiej ,a raz gorzej... Oczywiscie jak o siebie zadbam to wyglądam lepiej i to tez ma wplyw ,ale czasem sa takie dni ,że nie wiem od czego to zalezy