Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikamikamikafika

dziewczyny, używacie?

Polecane posty

Gość mikamikamikafika

kremów BB? jestem tak wku...rzona dlaczego europejscy producenci wszystkie kremy BB tworzą tak ciemne? KURDE! przecież Europejki mają bardzo często jasną cerę! a nie każda chodzi na solarę lub mieszka na południu i jest opalona byłam ostatnio w drogerii i astor, rimmel, l'oreal, maybelline są ta ciemne (odcienie light) że szok! a garnier i nivea oczywiście tak zapakowane, że nawet nie można wypróbować - to już w ogóle paranoja ale miałam na szczęście kiedyś próbkę garniera i też odcień light tak ciemny, że szok nivea pewnie nie lepsza jestem taka rozżalona wszystkie podkłady ciemne, poza tym nie lubię tapety to myślałam, że chociaż bb nie będą sprawiać, że mam pomarańczową facjatę ale skąd.. dlaczego niby producenci mieliby dla Europejek robić jasne odcienie...

Gość tytyt22
tylko azjatyckie sa oryginalne popatrz w necie na nie, tyle ze one troche kosztuja.. sie nie dziwie ze te ''europejskie'' sa ciemne

Gość mikamikamikafika
ja wiem, że azjatyckie sa jasne ale do chole rki dlaczego w europie nie mozna znaleźć w drogerii chociaż jednego jasnego produktu??? strasznie mnie to wkurza dlaczego mam zamawiać na necie coś z Azji? przecież Europa podobno jest rozwinięta, przemysł kosmetyczny prężnie się rozwija drogerie wypchane, że hej ale wszystko dla opalonych dziewczyn

Gość mikamikamikafika
aaa a jak był rozświetlający krem nivea natural beauty, który nie miał odcieniu a upiększał to go kuźwa wycofali z produkcji takie luje!