Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1223

i jak tu ufać facetowi...

Polecane posty

Gość załamana1223

Po 4 latach związku przez jedną głupią kłótnię chłopak mnie zostawił... Nie pomogły rozmowy, odciął się ode mnie zupełnie. Do tego kłamie mi w oczy, że teraz praca całkowicie go pochłania a tak na prawdę bawi się na całego i szuka nowej dziewczyny. Czuję się jak śmieć wyrzucony do kosza... Nie mogę uwierzyć, że ten czas spędzony razem dla niego nic nie znaczył... Z jednej strony jestem na niego wściekła, a z drugiej strony serce mi pęka z tęsknoty za nim... Czemu ktoś kto Cię utwierdzał, że kocha nad życie za chwilę potrafi tak mocno zranić i zobojętnieć zupełnie?

Widocznie nie pasujecie do siebie,po 3 latach zauroczenie u mezczyzny przechodzi,jak w tym czasie sie nie pobierzecie to nie ma duzych szans.

Gość załamana1223
zaręczyny były w planach wiosną...

Gość barnej
fakt. ofiarę łów od razu - póki odurzona. jak przychodzi opamiętanie to ze ślubu nici :) po co facetowi ślub? tak racjonalnie?

faceci to wredne świnie.... mój chce mnie tutaj samą zostawic bo znalazł "lepszą pracę" 300km stąd. Nie ważne że mam tutaj pracę, obowiązki i życie ... nie chce sie nigdzie przeprowadzać. Ważniejsze są jego aspiracje niż 3 lata związku i ja