Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkognito:)001

szczecin psychiatra-tokofobia-pomocy

Polecane posty

witajcie kochane, proszę was o pomoc. Szukam psychiatry w Szczecinie, który bez większych problemów da zaświadczenie o tokofobii. Proszę mnie nie osądzać ani oceniać tylko pomóc...

podnoszę...

Gość posłuchaj uważnie
zaświadczenia mogą ci nie uznać :o na IP, bo to zależy od lekarza dyżurującego, co postanowi :o. ja dogadałam się z moim ginem prowadzącym ciążę i pracującym w szpitalu, że będę miała cc i mój lekarz je wykona. Nie wnikałam co wpiszą w kartę, uznałam że lekarz to załatwi. Na umówiony termin zgłosiłam się do szpitala, miałam całe "konsylium" lekarskie przed zabiegiem (wszyscy lekarze już wiedzieli o co kaman) i pani z-ca ordynatora mówi do pielęgniarki wypełniającej kartę "proszę wpisać: tokofobia jako powód cc". zdurniałam, bo myślałam, że taki powód może podać tylko psychiatra, ale jak widać - nie. Więc może zacznij od swojego gina, może się okazać, że żadne zaświadczenie nie będzie ci potrzebne. Powodzenia :).

niestety, mój lekarz powiedział, że nie ma cesarek na życzenie i jakbym miała zaświadczenie od psychiatry o tokofobii to nie widziałby problemu... jak widać co człowiek to inaczej... Ponawiam więc pytanie o psychiatrę w szczecinie, który nie robi z tego problemu...

szczecin, jest tu kto????

Gość ewdwdw
Ciekawa jestem co zrobisz jeśli nikogo nie znajdziesz. Uprzesz się i będziesz ciężarna przez dwa lata albo do końca życia? A może skoczysz?

Gość Johny_Bravo
byla kiedyś, pani zosia, nazwiska nie pamietam, przyjmowala w okolicach teatru polskiego...chyba na Dubois

poszukam pani zosi:) potrzebny jest po prostu konował, co za kasę wystawi co trzeba i tyle...

szczecin, szukam dalej i czekam...

podnoszę...

Gość balbinka z
Ciekawi mnie czy znalazłaś takiego lekarza, który wystawił to zaświadczenie, bo też szukam?

Gość gość
inkognito:)001, ja też jestem ze Szczecina i mam taki sam problem. mój mail: tuslabos@vp.pl

Gość marta1234z
Witam, poruszam temat jeszcze raz. Czy któraś zdobyłą takie zaświadczenie? Za wszelkie info będę ogromnie wdzięczna.

Gość gość
Jeśli faktycznie macie tokofobię to w czym problem?? Idziesz do obojętnie jakiego lekarza i dostajesz to na piśmie.

Gość gość
ja zdobylam, info na maila

Gość Ewagosc
gość z 14.08 podaj prosze maila do kontaktu , jestem zainteresowana jak zdobyc ten dokument

Gość gość
Dziewczyny, idźcie po prostu do medicusa i tyle. Ja tak zrobiłam i dostałam zaświadczenie. Ale to, czy Wam to zaświadczenie w szpitalu uhonorują, to już inna sprawa.

Gość avak
mam takie zaświadczenie. jak załatwić taką sprawę w szpitalu? miałyście jakieś problemy z cc w szczecinie?

Gość gość
Jak da "bez większych problemmów" to dooooooooooopa to nie llekarz i powinni cofnać takiemu uprawnienia. Akurat takie zaświadczenie jest wyawane przy DUŻYM -roblemie jakim jest silna tokofobia -RZECZYWISTA .