Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka723873892

Dzisiaj moja najlepsza kumpela urodziła dzidziusia, pomyłka z płcią

Polecane posty

Gość kolezanka723873892

Ale jaja! Jestem sama w totalnym szoku!! Całą ciąże lekarz mówił że będzie dziewczynka, koleżanka z mężem wybrali imię i pokupowali co nieco ciuszków typowo dziewczęcych, a tu na sali porodowej SZOK!! Urodziła drugiego synka, koleżanka jest mega zaskoczona ale szczęśliwa:) Mówi że tak miało być, a na dziewczynkę być może jeszcze przyjdzie pora. Pisze to bo sama jestem zszokowana!!!

Gość Podobnie było u mojej
''ciotki'' z tą różnicą że ona dowiedziała się na kilka dni przed porodem że jednak będzie dziewczynka.A wszystko już kupione na chłopca.Wszystko co większe mi pooddawała bo ja przed nią chłopca urodziłam :)

Gość kolezanka723873892
No nieźle :) ja sama już się nastawiłam że urodzi dziewczynkę i koniec kropka :) a tu chłopiec. Rodzice mieli ponoć miny stulecia, tak powiedziała położna. Oj mały wszystkich zaskoczył.

Ha ha wyobrazam sobie miny :D mojej mamy najmlodsza siostra tez miala ciekawa mine w trakcie porodu jak jej powiedzieli ze zamiast jednego dziecka jest dwojka :D to bylo 20 lat temu, miala robione usg ale dzieci byly tak ulozone jedno na drugim ze lekarz widzial tylko jedno :) niespodzianki sie zdarzaja :)

Gość jfkvhjfl
niech mu dadzą na imię Niespodzianka

Gość Mała007
U mnei na 100% chłopiec :P Mam foto z USG cycusia :D

o ciupaska ;) żeby tylko moja mała nie urodziła się z siusiakiem... ciężko się tak przestawić...

Gość Mała007
meaaa a co mam napisać " fiutka ? :D haha :P

siusiaka chociażby :) cycusie to ma dwa. ale na usg niewidoczne :D

Gość MMM333
u mnie w 22tc i 26tc dziewczynka a w 32tc chłopiec. też szok.

Gość kolezanka723873892
hej, jeszcze tu jestem :) rozmawiałam z nią przez tel, mówi że poczuła się jakby ktoś ją obuchem walnął, a mąż to omało nie zemdlał, ponoć miał wszystkie kolory na twarzy :) dobrze ze był przy porodzie, bo chyba by pomyślała że mu dziecko podmienili hehe. A najlepsze jest to że ja już zakupiłam w prezencie rożek typowo dla dziewczynki oraz maleńkie balerinki!!!! I co teraz mam z tym niby zrobić :/

Gość kolezanka723873892
MMM33 i jak? :)

Gość Mała007
meaaa aa tam :> niech będzie siusiak :P

Gość Mała007
kolezanko spróbuj wymienić:) opowiedz jaka akcja to może pójdą na rękę...

Gość tak to jeeest
ja sie do ginekologa na nfz chodzi :O...Usg stare, lekarz sie nie zna...Na 3/4d widać minę a co dopiero płeć

Gość kolezanka723873892
do tej mądrali na górze: nie dopowiadaj sobie faktów skoro nie wiesz. Koleżanka całą ciąże chodziła PRYWATNIE, do jednego z lepszych ginekologów w mieście, któremu pomyłki z płcią się nie zdarzają, przynanmniej dotąd miał taką opinię. pierwsza ciąża też była prowadzona przez tego lekarza.

Gość yhujhuij
hehe, samo życie, ja też znam taki przypadek, miała być Karolinka, a do domu przyjechał Jaś.

Gość barambolina
Kurcze nie straszcie bo te rozowe przescieradla to jeszcze jakos przejda ale co ja zrobie z rozowymi pizamkami w zajaczki jak okaze sie ,ze dzidzia nie jest z dziurka ;)

Gość ranyJulek
W rodzinie mamy trojaczki, a do porodu ekarz mówił, że bliźniaki... Dziś maja po 16lat. Kuzynka opowiada to jak dowcip. Urodziła dwoje, czeka na łozysko, a lekarz mówi tu jest jeszcze jedno dziecko. Kuzynka myślała "co on pier....li, ja się tu zastanawiam jak dam rade z dwójka a on mi o trzecim" Mamo trojaczków jak czytasz pozdrawiam :-)

Gość MMM333
kolezanka723873892 No i mam chłopca:) od zawsze w głowie siedziała mi córeczka i jak lekarz w 22 tc powiedział,że dziewczynka( co prawda zastrzegł, ze jeszcze potwierdzi na kolejnym usg) to fruwałam ze szczęścia, potem usłyszałam od innego lekarza w 26 tc to samo więc pomyślałam, że mogę być pewna. Kupiłam kilka ubranek dla dziewczynki ale gdzieś głęboko miałam jakąś taką niepewność i wolałam kompletować wyprawkę w neutralnych kolorach. Do tego siostry wciąż mówiły, że brzuch taki mam spiczasty jak na chłopaka...I niedługo faktycznie wyszło na usg ,że chłopak, musiałam się przestawić na synka. Zawsze tak chciałam córki ale jak synuś się urodził przestało to mieć dla mnie jakiekolwiek znaczenia, nie zamieniłabym go za żadne skarby świata:)

Gość bfggfhgh
bo dziewczynka zawsze może okazac się chłopcem..nigdy odwrotnie :P ja miałam USG dzień przed porodem i miał byc dziewczynka..a na porodówce -syn :) Tym razem będzie chłopiec - 100% lekarz nawet siusiaka mu zmierzył ;) Pomyłki byc nie może...

Gość dziewczynke z chlopcem
Mozna pomylisc,bo czesto maja opuchniete wargi sromowe i lechtaczke,z powodu wysokiego stezenia hormonow matki. Ja tez znam plec na 100%-chlopiec. Mam zdjecie,nie tylko siusiaka,ale i worka mosznowego oraz jader. Dziewczynka sie z tego nie zrobi ;)

Gość aha123456
odwotnie tez moze byc, kolezanka tak miala, myslala ze bedzie chlopiec a urodzila dziewczynke, dlatego ja przy drugiej ciazy nie chce znac plci:)