Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torunianka.

Grupa wsparcia -Toruń

Polecane posty

Gość torunianka.

Witam:) Kto się odchudza w Toruniu? Wzięłam się za siebie bo przerazila mnie moja waga.Mam 170 i 78 kg Bardzo chętnie poznam osoby z Torunia do wspólnego dietowania lub innych form aktywności:P:)

Szkoda..;zero odzewu:( ale co tam ..poodchudzam się sama.,może ktoś wpadnie póżniej-byłabym szczęśliwa:) Żelazne zasady są takie,żeby przestać się obżerać,jeść do 18,zero słodyczy,białej mąki,ziemniaków,napojów gazowanych,kilka posiłków dziennie..Podstawa to warzywa i białko,czasem owoc i duzo ruchu:) Oczywiśćie każdy powinien dobrać sobie swój indywidualny plan :)taki ,który mu najbardziej pasuje

Jasne:)hej,Malinka:),właśnie miałam dziś sie tu zameldować,że jeszcze nic nie schudłam ,ale się staram!

Gość tez z torunia
hej, mam 172 cm ,wazylam na poczatku stycznia 81 kg, obecnie waze 75 kg. przeszlam na zdrowsze, lzejsze jedzenie, choc raz na jakis czas np raz na tydzien pozwalam sobie na ''odpust'',wowczas organizm nie przyzwyczaja sie do diety i kilogramy leca dalej.

Gość tez z torunia
prawda? podobno to tak dziala i sama stwierdzam,ze tak. nadmierne odmawianie sobie prowadzi do tego,ze organizm zaczyna magazynowac,a nie spalac.

Mi sie najgorzej opamiętać podczas @,dostaję masakrycznego apetytu:P Chciałabym schudnąć na wiosne:)

Gość tez z torunia
nooo..na wiosne i na cale zycie w koncu.