Gość torunianka. Napisano Styczeń 28, 2013 Witam:) Kto się odchudza w Toruniu? Wzięłam się za siebie bo przerazila mnie moja waga.Mam 170 i 78 kg Bardzo chętnie poznam osoby z Torunia do wspólnego dietowania lub innych form aktywności:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Styczeń 28, 2013 zaczerniłam sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Szkoda..;zero odzewu:( ale co tam ..poodchudzam się sama.,może ktoś wpadnie póżniej-byłabym szczęśliwa:) Żelazne zasady są takie,żeby przestać się obżerać,jeść do 18,zero słodyczy,białej mąki,ziemniaków,napojów gazowanych,kilka posiłków dziennie..Podstawa to warzywa i białko,czasem owoc i duzo ruchu:) Oczywiśćie każdy powinien dobrać sobie swój indywidualny plan :)taki ,który mu najbardziej pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Luty 1, 2013 Hej a okolice Torunia mogą być to ja dołączę z chęcią do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Luty 1, 2013 Jasne:)hej,Malinka:),właśnie miałam dziś sie tu zameldować,że jeszcze nic nie schudłam ,ale się staram! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Luty 1, 2013 Pięknie schudłas:) obys tak dalej się trzymała,podziwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez z torunia Napisano Luty 2, 2013 hej, mam 172 cm ,wazylam na poczatku stycznia 81 kg, obecnie waze 75 kg. przeszlam na zdrowsze, lzejsze jedzenie, choc raz na jakis czas np raz na tydzien pozwalam sobie na ''odpust'',wowczas organizm nie przyzwyczaja sie do diety i kilogramy leca dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Luty 3, 2013 Popieram taki odpust jest dobry:) sama tak robię,podkręcam metabolizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez z torunia Napisano Luty 3, 2013 prawda? podobno to tak dziala i sama stwierdzam,ze tak. nadmierne odmawianie sobie prowadzi do tego,ze organizm zaczyna magazynowac,a nie spalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka. 0 Napisano Luty 3, 2013 Mi sie najgorzej opamiętać podczas @,dostaję masakrycznego apetytu:P Chciałabym schudnąć na wiosne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez z torunia Napisano Luty 3, 2013 nooo..na wiosne i na cale zycie w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach