Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jakistampseudonim

Platfomy e-learningowe - czy opłacalne?

Polecane posty

Gość jakistampseudonim

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu jestem zainteresowana kursami, jednak chodzi mi głównie o platformy e-learningowe - w Polsce np. Polski Uniwersytet Wirtualny, czy też angielski alison.com I tu nasuwa mi się wiele pytań. Czy opłaca się robić kursy poprzez tego rodzaju platformę? Czy tutaj, w UK, takie certyfikaty, świadectwa są uznawane przez pracodawców? Wpisanie w CV ukończenia jakiegokolwiek kursu z nazwą e-learning i podanie adresu internetowego zamiast nazwy placówki bądź adresu, nie będzie dla pracodawcy niepoważne/śmieszne? Czy ktoś już korzystał z tego typu edukacji? Pracuję a chciałabym podnosić swoje kwalifikacje bądź uczyć się czegoś nowego. Nie ukrywam, że lepiej pracuje mi się w domu i taka forma nauki byłaby dla mnie najodpowiedniejsza. Kwestia tego, czy pracodawca zwraca w ogóle uwagę na taki rodzaj zaangażowania we własną edukację? Może ktoś zna i poleci jakąś dobrą platformę e-learningową w UK? Platforma alison.com ma kursy darmowe, z tego co się orientuję płaci się tylko za certyfikat, korzystał ktoś może? Przepraszam za "ścianę tekstu" i zapraszam do wymiany poglądów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować