Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssasasas

Chlopak mnie uderzyl

Polecane posty

Gość sssssssssasasas

Mam 23 lata, chlopak mnie dzis pacnal reka w glowe, nie mocno, ale mnie to zdziwilo, nie spodziewalam sie. Wzielam lusterko i przyznam sie szczerze chcialam sobie wycisnac pryszcza, i w tedy dostalampo glowie. Zebym tego nie robil bo bede brzydko wygladac. Czy powinnam byla mu zrobic awanture czy sie obrazic czy nic nie robic?

Gość Jurny Byczek ***
Rozkwasiłaś sobie tego pryszcza uderzając twarzą o lusterko?

Gość odlamek bomby po nalotach
zawód dla kobiety: kierowca ciężarówki... może być? :D

chyba Ty sama wiesz najlepiej czy Cię pacnął ze złoscią czy tylko klepnął, co nie?

Gość sssssssssasasas
Nie, az tak mocno nie uderzyl, ale bylo to nieprzyjemne, tak jakby uwazal mnie za kogos glupszego od siebie, uczucie straszne. moze wyolbrzymiam ale dziwnie troszke.

Gość sssssssssasasas
Pacnal mnie tak jakby on byl nauczycielem a ja glupia uczennica

Gość Jurny Byczek ***
A każe do siebie mówić Master?

Gość sssssssssasasas
Nie, ale wszystkich poucza jak maja robic, wszystko wie najlepiej i wogole tylko jego zdanie jest najwazniejsz ei najlepsze, taki ma charakter ze duzo duzo ladnie mowi co i jak kazdy robi zle, ale swojego dzialania zlego nie dostrzega. ale to nie istotne. czy mam jakos zareagowac, mialam, na to zachowanie i jak? jeswt odemnie starszy 6 lat

Gość Jurny Byczek ***
Rzuć go 🖐️

Gość warning
nie daj sobie wejść na głowę!! on cię pacnął jak głupią gówniarę, to teraz ty idź do niego i zrób mu wymówkę jak dziecku, które sobie nie radzi z agresją. nie krzycz na niego, nie unoś się, zrób to tak, żeby szczena mu opadła i nabrał szacunku. nie jest kimś, kogo można wyśmiewać, pouczać, czy "klepać"

Gość warning
*nie jesteś

Gość sssssssssasasas
dziekuje tak tez sie poczulam, jak gowniara, dlatego spytalam by ktos pomogl zobaczyc sprawe n atrzezwo

Gość kiitttaa
pacnij go za coś tam - wyszukaj byle powód i zobacz jak zareaguje- jeśli da do zrozumienia, ze tylko on może tak wyrażać swą opinię i niezadowolenie to od razu uciekaj od potwora, jeśli przyjmie ok to zastanów się, czy na pewno odpowiada Ci związek tak wzajemnie okazywanych opinii i wzajemnego traktowania z użyciem rąk, a jeśli ucieszy się - to może on z tych , co pragną być "pacani"

Gość sssssssssasasas
pozniej mnie przeprosil ale jestem strasznie zla na niego i mu wygarnelam, chociaz tylko przez smsy szczerze nie mam ochoty go widziec, niby nic ale poczulam sie jak szmata, juz raz mialam faceta co mnie nie szanowal, slownie co prawda le jednak, chyba mam pecha do facetow na poczatku slodcy kochani a pozniej do kitu

Gość sssssssssasasas
powiedzialam zeby do mnie nie przyjezdzal dobrze zrobilam?

Gość matimars
uderzyl raz bedzie kolejny zapamietaj to sobie ...