Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeka na odpowiedz

stosunek przerywany a okres

Polecane posty

Gość czeka na odpowiedz

Witam Wczoraj odbylem z moja dziewczyna stosunek przerywany bez prezerwatywy to bylo doslownie minuta w srodku bez wytrysku. Byl to pierwszy dzien okresu zaczynalo sie krwawienie. Nie mam pojecia czy mimo tego ze to 1 dzien i nie bylo wytrysku czy moze dojsc do zaplodnienia. Zastosowac tabletke 72 godziny po? Prosze pomozcie jest cien szansy ze moze zajsc w ciaze

Gość czeka na odpowiedz
a co z preejakulatem przeciez tam podobno moga byc plemniki

niekturzy go nie produkuja fakt faktem ze w nim tez sa zywe plemniki i tez istnieje ryzyko jakies male ale jest wiec.... niewiadomo

Gość czeka na odpowiedz
własnie o to chodzi. Kurcze to byla doslownie chwila doslownie minuta. Prosze o wiecej odpowiedzi

Gość kafeteryjny klikacz
powiem ci tak. owszem istnieje ryzyko ale jest ono tak nikłe że nie zawracałabym sobie głowy tabsami 72 :) a z doświadczenia ci powiem że my z mężem od paru lat robimy to bez zabezpieczenia na 4 dzień okresu (czyli czytaj jak mi się kończy) do końca :D i nic sie nie dzieje :P

spokojnie , w ciazy nie jest... poza tym jeżeli zaczal jej sie okres to jest male prawdopodobienstwo, nie schizuj

Gość przepisy to znaczy co
ciąża bierze sie z tego, ze penis jest w pochwie, tak? więc, oczywiście jest szansa, ze zaszła w ciązę. Takiej szansy by nie było gdybyście oglądali znaczki w klaserze albo słuchali muzyki. Moja koleżanka, lat 27! kochała sie z facetem 2 minuty w drugi dzień okresu i dziś jest juz w 6miesiącu ciąży :-O bo ona nie wiedziała :-D

Gość czeka na odpowiedz
tylko jest ten temat ze ona brala luteine bo nie miala okresu praktycznie od 25 pazdziernika. PRzed okresem sa dni nieplodne prawda. Czy w tym przypadku jest tak samo? mimo ze nie bylo tyle czasu okresu?

chłopie :-O ja też brałam luteinę i trzeba być skończonym idiotą, zeby się bzykać bez zabezpieczenia skoro się wie! że są zabuzrenia hormonalne u kobiety :-O u mnie taki okres to jak nie okres był i byłam wtedy płodna i przed i w trakcie :-O

no własnie dlatego,z e nie było tyle czasu okresu to tym bardzeij TRZEBA SIE ZABEZPIECZAĆ, a nie liczyć ż epzred okresem sa dni niepłodne :-O czyli co? ona Twoim zdnaiem była niepłodna od25 października?

Gość tomek9562
Nie chcę Cię straszyć, ale ja miałem taki sam przypadek. Wytrysku w środku nie było a jakimś cudem jestem dzisiaj ojecm ślicznej dziewczynki. Wiatropylna chyba też nie jest. Nawet podobna do tatusia, więc sie nie wyprę. ;)

Gość tomek9562
... a okre był prawie do 3 miesiąca, coraz słabszy ale był...

Gość czeka na odpowiedz
czyli nie ma wyjscia tylko jutro tabletka po stosunku> nie ma innego wyjscia

Gość 89E89W
ciazy na na bank nie bedzie,to byly dni nieplodne a poza tym stosunek przerywany,daj spokoj nie panikuj tylko sie doucz

Gość czeka na odpowiedz
tomek ale czy to bylo tak jak tutaj ze uprawiales sex w pierwszym dniu okresu czy to bylo w jakims innym terminie cyklu?

Gość czeka na odpowiedz
no wiec moze ktos mi jasno odpowiedziec czy mozna jednoznacznie okreslic czy byly to dni nieplodne i nie ma mozliwosci ciazy czy jednak jest taka mozliwosc mimo ze jest ten okres i jest to normalny okre a nie jakies krwawienie slabe