Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olonka bez ogonka

sukienka Tally weijl, asymetryczna. + czerwone szpilki? FOTKA

Polecane posty

Gość fghffggg
bez obrazy,ale tragedia

Gość olonka bez ogonka
hmm ok, rozumiem ;) ale w rzeczywistości nie wygląda tak źle. Na środku ma pasek ozdobiony którego na zdjeciu nie widac. I nie jest wygnieciona.... Ale ok są różne gusta, chcę tylko wiedzieć jesli możesz-jak bedzie to wyglądać z czerownymi szpilkami?

Gość 0 - 405 c45 4
Moim zdaniem lepiej wyglądałaby z czarnymi, czerowny dół i buty to juz pstrokacizna. Mnie sie ogólnie nawet podoba, na wysoka osóbke, czemu nie

Gość sdfsfsfs
calkiem. ja dla odmiany by nogi wydluzyc zalozylabym nude. ale jak nie to zdecydowanie czarne lepsze

Gość fghfggg
no racja, z czarnymi szpilkami bedzie wygladala lepiej niz z czerwonymi, wtedy bedzie rownowaga

Gość moja wina bardzo wielka wina
fajna :) ja w ogole lubie ciuchy z tally weijl:P bardziej pasowalyby do niej czarne szpilki jak juz ktos wspomnial ale czerwone tez może nie wygladalby tragicznie, zalezy jak wygaldaja najlepiej gdybys sie ubrala ia wklejla fotka wtedy najlatwiej ocenic:)

Gość olonka bez ogonka
to może zaraz wrzuce... mam tez czarne szpilki ale na kostke zapinane ;/ i cielesne tez mam. Chwila.

Gość olonka bez ogonka
nie wruzce eh. Kabel przepadł ;/ ale w sumie faktycznie czerwone dziwnie wyglądają choć...no nie źle. Czarne najlepiej ale moje są nie dość że za mełe (haha) to w dodatku z paskiem na kostke co skraca noge. Mam bardzo szczupłe i dosyć długie nogi, myślę że będzie na mnie pasowac to i to. Szkoda że ten kabel sie gdzieś zawieruszył.

Gość rttrytyyuyu
ale tandeta