Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ShesNobody

Przez niego boję się chodzić do szkoły

Polecane posty

jestem w ostatniej klasie gimnazjum. od zeszlego roku szkolnego przyczepil sie do mnie jeden chlopak z ktorym nie utrzymuje zadnych kontaktow, a nawet schodze mu z drogi. Jako powod swoich problemow przyjac moja orientacje seksualna. I tu zaznacze ze NIE mowilam nikomu ze szkoly o tym kim jestem ani nie obnosilam ze z tym w zaden sposob (no chyba ze przytulenie sie do przyjaciolki, kiedy sie jej czegos gratuluje/sklada zyczenia itd mozna uznac za obnoszenie sie z homoseksualizmem). Na poczatku bylu to pojedyncze wyzwiska ktory ignotowalam, ale potem stal sie agresywny. Potrafi pchnac mnie na sciane kiedy ide korytarzem w szkole, popchnac kiedy schodze ze schodow, zwyzywac czy opluc. Nie mam pojecia co robic a nie moge tego nikomu zglosic poniewaz szkola tylko z nazwy jest publiczna, z zasad gleboko katolicka i tylko takimi wartosciami kieruja sie nauczyciele. Jako druga sprawa to ze nie chce taka byc. I nie wiem jak sie zmienic. Przepraszam za brak polskich znakow w tekscie.

Gość fghfggg
powinnas to gdzies zglosic, ten chlopak nie ma prawa zachowywac sie wobec ciebie agresywnie. nie przepadam za homoseksualistami,ale jakos odczuwam wieksza sympatie do tych, ktorzy sie z tym nie obnosza, w zasadzie sa dla mnie wtedy na rowni z hetero (tych par hetero ktore sie wymieniaja slina na srodku ulicy tez nie lube). nie dasz rady sie chyba z,oenic, bo to juz jest wpisane w twoja nature. po co masz robic cos wbrew sobie? a tego chlopaka musisz koniecznie utemperowac!

Gość heheh17
w jaja raz wystarczy

Gość oikjuyh
Wypowiadałam się już w jednym Twoim temacie... Moim zdaniem zdecydowanie powinnaś iść do dyrektora i powiedzieć, jak się sprawy mają. Naprawdę chcesz dać się zastraszyć takiemu gnojowi? On nie przestanie ot tak, wręcz przeciwnie, będzie coraz bardziej agresywny z każdym dniem, bo będzie widział, że Ty na to pozwalasz.

Gość Dziwi mnie że jeszcze
Nie zgłosiłaś tego dyrektorowi szkoły.Co z tego że jesteś innej orientacji,nikt nie ma prawa Ciebie poniżać.Koniecznie zgłoś skargę i nie mów nic o sobie.Dyrekcja powinna zaregować na takie bezczelne zachowanie ucznia,przecież to szkoła katolicka:D

Gość Jakie to żałosne!
Będąc na Twoim miejscu zorganizowałabym kolegów żeby obili mu pysk! Nie pozwól żeby jakiś gnój znęcał się nad Tobą. NIE DAJ SIĘ CWELOWI!Pozdrawiam serdecznie.

Uwazacie ze jakby ktos mu wpie*dolil to by pomoglo? I od razu uznanjecie ze ktorys z chlopakow ktorych znam chcialby cokolwiek dla mnie zrobic? Nie jestem lubiana.

Gość oikjuyh
Pytasz o rady, my się produkujemy, a Ty to olewasz. Po co w ogóle prosisz nas o pomoc, jak i tak wiesz swoje i nie masz zamiaru nic zrobić z tą sytuacją?

Gość Decyzja należy do Ciebie
Skoro wiesz jak sobie radzić, to po co pytasz na forum.W takim razie Twój problem, Twoja brocha!

Gość nie musisz wcale
tlumaczyc sie dyrekcji czy komukolwiek ze swojej orientacji, idziesz do dryketroa i mowisz, ze taki a taki chlopak uzywa wobec Ciebie przemocy fizycznej i slownej. i nie jest istotne z jakiego powodu. gnojek jeden. daj mu popalic.