Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam12222

Dziwnie sie czuje

Polecane posty

Gość adam12222

Czesc piekne kobietki i w ogole . Jest bardzo zle , zawody mam 15 maja . Nie wiem czy bede mial sprzet . Znaczy pieniadze potrzebuje z 30 tysi i z 30 tysi na sezon . Jedne to zaplace z wyplaty ale drugie musze dostac od sponsora , nie wiem czy to wypali . Czekam na jakis info i strasznie przez to sie stresuje , jest to dla mnie najważniejsza rzecz w zyciu aby wystartowac . Chodze taki pobudzony , nic mnie nie cieszy , caly czas sie stresuje , nie wiem co mam zrobic . Czy nie trenuje na darmo . Nie moge znalesc spokoju . Macie jakies porady na to zeby sie uspokoic ? ? Nawet nie moge sie nawzerac frytek czy kebabow , bo musze schudnac jeszcze 15 kg do tego czasu ehhh

Gość adam12222
wyobraźcie sobie to rozmawiam z kolesiem , z klubu innego , teraz jestem niezrzeszony taki klub miastowy , nic powaznego troche im sie zdaje ze sa pro Ale chca sie rozsławic , Pytam sie kolesia o sponsoring , pierwsze slowo nic nie ma pieniedzy juz w ogole minus , no to mowie ze nie o to chodzi , a to chcesz dac bierzemy wszystko co za jebany mongoł . Kurwa co za matoly . Dlaczego ja sie do takich debili musze odzywac ehhh