Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tryggon

do emigrantek- ciekawi mnie jakie sa Brytyjki?

Polecane posty

troche uogolnilam- chodzi mi o Angielki, SZkotki. czy mialyscie okazje poznac je blizej? jakie sa, o czym marza, co je na co dzien irytuje? co mysla o emigrantkach w ogole -jako o zjawisku takie moje socjologiczne zainteresowania, ja skupiona w getcie Polakow i z jednak slabym angielskim nie mam szans na takie badanie. z gory dzieki

Gość ! Terenia
Brytyjki są grube, leniwe, zaniedbane, mają pełno tapety na ryju i lubią odsłaniać swoje odpychające cielsko. O czym marzą? O kolejnym weekendzie mocno zakrapianym alkoholem 🖐️

Gość kolezankowa pora
Trudno uogolniac, to tak jakby zapytac jakie sa Polki? Przeciez kazda Polka jest inna, tak samo jest z Angielkami. Kazda ma inne aspiracje i marzenia, maja rozne charaktery itd.

Gość do Terenia
Heh, gówno prawda! Pełno jest w UK ślicznych, zgrabnych, super ubranych Brytyjek...

jedne sa grube drugie chude, blondynki szatynki brunetki i rude, jedne sa mile drugie sa wredne, jedne rozrywkowe, inne nudziary, madre i glupie, ladne i brzydkie. takie sa :)

Gość wredniucha10
przede wszystkim są bardziej szanowane przez swoich mężczyzn niż Polki przez swoich - to pierwsze co rzuciło mi się w oczy!

Gość jatojatoja
Terenia zgadzam sie na 100% z twoja opinia. Widze ze nie ma roznicy miedzy angielkami i irolkami. Grube brzydkie tapete mozna szpachla zdejmowac i zapijaczone

Gość ooooooooooooooooooooooo
terenia w jakims bardzo nieciekawym towarzystwie sie obracasz :O Brrr! Tak jak napisala sixa sa rozne. I grube i brzydkie i ladne i madre i glupie i fajne i nie fajne. Ambitne i te bez ambicji. To tak jakby ktos zapytal jakie sa Polki? :O

Gość fsssssssssss
przede wszystkim mają lepszą sytuację ekonomiczną, więc nie muszą siedzieć z facetami, którzy biją i zdradzają - zawsze dostaną jakieś zasiłki - nie muszą tak ja Polki dawać dupy za garnek!!!

Gość Baddel
A ja dodam ze Angielki sa często dwulicowe , Szkotki ktore znam sa bardzo wesołe , szalone , lubią dobra zabawę , pracuje z trzema , wszystkie dawno 40 stke skończyły a super sa .

Gość wszystkie te wady
ktore wymienilyscie - grube, chleja, dwulicowe pasuja tez jak ulal do Polek :D Ale dziwne, co ;-)

Gość farba dulux do lazienek
Wszystko zalezy kto z kim przestaje....takie wzorce narodowe tez poznaje :D