Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegitkaa

Jakie PIERWSZE butki??????????

Polecane posty

Gość gegitkaa

dla niemowlaka,które zaczyna chodzić?? chodzi mi o butki po domku,ja kupilam osttanio w dzieciecym i okazalo sie,ze dziecko je nosi jakby mialo buty narciarskie-takie twarde....blee

Gość nutiiii
kup w bartku pantofle DANIEl straszne sa z wyglądu ale uwierz mi dziecko zacznie biegac w nich bo nogę trzymają rewelacyjnie nic sie nie wykrzywi podeszwa szeroka nie slizgająca się polecam ja przerobiłam je na dwójce dzieci poza tym stopa sie w nich prawidłowo rozwija.

Gość nutiiii
tylko ta cena ok. 100 zł ja kupuje trche większe nie przeszkadza a starczaja na dłużej, straszy syn ma 4 lata i nadal w nich chodzi

Gość nutiiii
jestem z Krakowa moge pierwsze ci oddać

Gość gegitkaa
no,ale czy butki "używane" nadają sie dla niemowlaka,kory dopiero stawia pierwsze kroki? W nich juz chyba stopy twojego dziecka sie wyprofilowały,a kazde ma inne...A fakt design blee:D

Gość nutiiii
no może faktycznie kupić nowe jako pierwsze, tak jak pisałam uważam że warto je kupić nózki bedą zadowolone małe rozmairy wygladaja jeszcze w miarę ale starszy syn ma 30 i wyglada jakby miał na sobuie żelazka :) ale co tam w przedszkolu połowa w takich biega więc się nie przejmuje ważne że stopa prawidłowo sie rozwija, jak widze niemowlaki w balerinkach gdzie noga wykrzywia się w każda stronę to mam ochotę zerwać je z nózki i walnąc nimi rodzica a potem dziwią się że dziewczynka ma iksy zamiast nóg

Gość jjkl
moje dziecko uczyło się chodzić w Adidasach, ale nie takich normalnych z gumową podeszwą, tylko takich w całości z miękkiej skóry. Jeśli wpiszesz na Allegro hasło "Adidas 19" (rozmiar 19) to wyskoczy ci kilka takich właśnie fotek z miękkimi bucikami. Równie dobrze mogą służyć za kapcie.

Gość o boze nie!!
najwazniejsze w butach dla dzieci to aby mialy sztywna pietke a te adidasy 19 to jakas masakra

Gość zonaKraka
Mój tylko w skarpetkach, jestem zdania że butki są potrzebne dzieciom które nóżki krzywią, a mój tego nie robił. Sama bym się na buty w domu wkurzała.

Gość o boze nie!!
kobieto dziecko zeby nie mialo pozniej wad postawy i stopy musi miec buty z usztywniana piętą!!! te papucie sie nie nadaja dodatkowo one gladkie podeszwy = upadki podeszwa powinna byc gumowa/antyposlizgowa jesli masz zamiar kupowac takie buty to lepiej kup skarpetki z abs'em

Gość nutiiii
ja napisze otatni raz noga powinna byc trzymana prosto czyli zapietek twardy w środku profil na prawidłowe formowanie sie stopy (w miejscu gdzie może dojśc do płaskostopia-nie pisze fachowo bo znawca nie jestem) a te buty dziecku tego nie zapewnią, szukaj takich co trzymają stopę, do kostki najlepiej daweniej chodziło się w trzewikach skórzanych do kostki sznurowanych jednych po domu i na pole i pokaż mi koslawe nogi takuich osób a teras tylko design się liczy uff.. pozdrowiam i powodzenia

Gość nutiiii
cholera musze jeszcze raz napisać a wogóle co to za rozmia M

Gość rokoko185
http://sklep.befado.pl/ Tu masz porządne buciki z usztywnianą piętą i miękka podeszwą. Polecam sprawdzone przezemnie zawsze kupuję dzieciom, na lato na wiosnę i po domu. Polecam, polskie oddychajaca podeszwa

Gość nutiiii
L wiek od do i jeszcze na zawitkowskiego sie powołuja ciekawe czy to czytał chyba by sie przewrócił biedak buty super dla dziecka któr lezy i sie nie rusza bo jak sie ruszy to peno glebe zaliczy raz dwa

Gość nutiiii
racja te bafado tez sa ok tańsze i ładne sa faktycznie i maja twardy zapietek