Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie zdecydowac

Prosze o pomoc w wyborze wozka

Polecane posty

Gość gość
Wybór wózka jest bardzo trudny. I niestety trzeba samemu podjąć tą trudną decyzję . Mi doradzała koleżanka bo ja kompletnie nie wiedziałam na co zwracać uwagę a ona już dwójkę dzieci wychowała więc już ma pojęcie. Po dobrych radach kupiłam wózek polski. Anex Sport. Z dużą gondolą ale przedewszystkim fajną i wygodna spacerówką. To na nią kazała mi zwracać uwagę. W Anexie spacerówka rozkłada się do spania a więc dziecko wygodnie może spać na spacerze . Na zimę ma okrywę na nóżki i dość głęboką budkę która chroni przed wiatrem. POLECAM

Gość gość
Mogę zaproponowac Ci taki wózek jak mam ja. Anex Sport to polski wózek ale wizualnie bardzo odbiega od całej reszty wózków. Modny design i dobre jakościow materiały sprawiają że wózek wygląda ślicznie. Komplet 3w1 najlepiej sie opłaca. :-)

Gość gość
Anex Sport ktory podbija serca rodziców. Pięknie wykonany dobrze amortyzowany z dużymi kołami świetnie sie prowadzi. Kolorystyka przyciągająca wzrok. W pełni wyposażony. Ocena ogólna 10/10

Gość gość
Polecam Anexa . To ładny i funkcjonalny wózek. Bardzo modny i wykonany z dobrych materiałów. Praktycznie zero reklamacji

Gość gość
Dla mnie wybór był prosty. Anex Cross. Modny w tym roku . Ładny i zgrabny. Lekko sie prowadzi. Funkcjonalny i stabilnym. Ładna kolorystyka. I bardzo dobre materiały.

Gość gość
Wózek wielozadaniowy i bezawaryjny to dla mnie podstawa. Mogę polecić Anexa Sporta bo właśnie taki jest.