cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 to dobrze czy źle? rysy mam bardzo ładne, ogólnie jestem ładna, ale to policzki mnie denerwuja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie da się tego odkręcić Napisano Styczeń 28, 2013 no trudno, na pewno masz ciekawe wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwdqwdwqdw Napisano Styczeń 28, 2013 mnie sie podobaja okragłe twarze wiec to chyba dobrze przynajmniej jak dla mnie... Sama kiedys miałam taka okragła ,ale zrobiły mi sie z czasem wystajace kości policzkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gina lolobrigida Napisano Styczeń 28, 2013 to źle, ale daj fote to ocenimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwdqwdwqdw Napisano Styczeń 28, 2013 a niby teraz ludzie mowia ,ze lepiej wygadam ,ale jakoś bardziej sie sobie podobałam w okragłej buzi ... takze to zalezy od punktu widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ideał to owalna twarz Napisano Styczeń 28, 2013 ale jak masz okrągła to może Ci w takiej ładnie akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhjhjhjh Napisano Styczeń 28, 2013 dokładnie, zdjęcie albo wypad! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to bardzo dobrze Napisano Styczeń 28, 2013 Okrągłą twarz mają Słowianie. Sława Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 zdjecia nie daje :O przez to ze mam taka twarz, wygladam na 16 lat, chociaz w rzeczywistosci mam prawie 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach