Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysienka 1990

Aaaaa co za koleś

Polecane posty

Gość Marysienka 1990

Spotkalismy sie 3 razy w klubie, raz na miescie, dobrze sie ze soba bawilismy, potem wymienilismy sie kontakami, zadzwonil, umowilismy sie na spotkanie. Przyjechal po mnie w umowione miejsce, zabral mnie do siebie, ogladalismy film, jakies jego zdjecia, czas na mnie, powiedzialam ze chce do domu, a on mi kazal wziąc taksowce, bo coś tam z autem nie tak. No bania ;]

Gość : to ja
Debil ...

Gość Marysienka 1990
nie chodzi o te kase co wydalam na taksowke. Ale o jakas kulture. Mogl chociaz uprzedzic. moglam nie miec przy sobie pieniedzy, bo przeciez wiedzialam ze jade do niego. jestem w szoku dlatego :P

Gość Marysienka 1990
głupieście są, ludzie :D Nauczyliscie sie jednego slowa, ale jego znaczenia juz nie do konca i szapnujecie :D

Gość Marysienka 1990
Aaaaaahaha znowu zaproponowal spotkanie:D

Gość mnie jak koles zaprosil
i sie okazalo , ze nie mam pieniedzy przy sobie,bo wzielam torebke bez portfela, a oboje troche wypilismy, to zamowil mi taksowke i zaplacil. nie wyobrazam sobie ,zeby ktos z gory narzucal mi cos takiego jak autorce.

daj sobie z nim spokoj, pozniej moze byc juz tylko gorzej. moze on liczyl na bzykanie skoro zaprosil Cie do siebie? a ze nici z jego planow, to stad opcja z taxi.

Gość popieram przedmówczynie
cham