Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

mam nadzieję, że los doświadczy kiedyś tych co lekko opowiadają kogo z najbliższ

Polecane posty

ych śmierć bolałaby mniej, w taki sposób, że tych "mniej kochanych" im zabierze i tyle. np. william i kate- jak już będą mieli swojego następcę i stwierdzą, że kochają go bardziej niż siebie nawzajem (mają kochac tak samo wszystkich), to oby któremuś coś sie stało z nich, skoro sa dla siebie mniej ważni. wkońcu dzieciak im zastąpi druga połówkę, niech sobie wychowują małego przyjaciela....i psychę mu zryja

Gość Elektronikełe ausf.I
co znaczy końcówka -ouet?

przy nazwie własnej np. Elektroniqouet

bo uważam, że to nie fair. myślę, że tyle co myślałam na ten temat daje mi znacznie większą wiedzę o tym wszystkim...np. filozoficznie podeszłam do sprawy "bardziej kochania" i tego, że to nic nie znaczy. doszłam do wniosku, że ludzie mówią tak tylko skrótowo, a niewiele ma się to do praktyki. ludzie nie umieja rozpisać na czym polegaja poszzczególne relacje. albo żyją w dziwnych, spaczonych relacjach. albo skupiają się na jednej za nadto. i niedoceniają drugiej. nie sa pewni znaczenia słów jakich używaja, zwłaszcza jak się mądrzą, że łatwiej im byłoby przeżyć czyjąć śmierć ponad czyjąś tam...nie powinno mówić się o takich rzeczach, wyobrażać sobie śmierci. koniec związku kate i williama jest dla mnie przykry. na bank pojawią się wywiady mówiące o tym jak to się oni nie zakochali w dzidziusu i jak to im w głowach nie pozmieniał..;///

jezu...pierwszy raz widze taką końcówkę...nie wiem...zapytaj whedif...może coś pomyliłeś...

nic nie pomyliłem, napisał mi taki francuz, hi ....ouet , w miejsce kropek czesc mojego nicku

usunęłaś te wyskakujące reklamy?

nie dało rady, nie. współlokatorka nie wie co robić. napisałam za to 1 stronę mgr, ahha. postanowiłam pisać po jednje stronie tygodniowo. a jak będzie zbliżał sie koniec to usiądę i skończę. i tak połowę będe miała do tego czasu. dobry plan?;-DD

elektronik- poczytaj sobie topik jak panna z dzieckiem pisze co PIS powiedziało dzisiaj...ten kraj jest dziki, o boże...ucz sie tego franka. korepsondujesz po francusku z francuzami? szacun;-) na jakiej stronie?;-)

porozumiewam sie po angielsku bo jest szybciej

może byś linka dała, bo nie mam zamiaru szukać tego na całym forum

chcesz się pozbyć tych reklam?

nie chcesz, bo mnie nie słuchasz, jak byś chciała to byś zrobiła to co do Ciebie mówię

Gość końcówka -ouet
oznacza zdrobnienie. Whedif też tego nie wie bo nie potrafi aż tak dobrze sie podszyć. Zresztą whedicha i helojza to 1 osoba.