Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola z grodu Kraka

chce mi się palić , jestem na eklektrycznym odwyku , wesprzyjcie mnie

Polecane posty

Gość Ola z grodu Kraka

napiszcie mi coś bym nie polazła sobie zapalić papierosa , pykam sobie teraz tego elektrycznego , nawet daje efekt , przez sporą część dnia nie mam chęci na papierosa ,ale teraz aż wyje ;/ zajmijcie mnie ciekawą rozmową bo mnie skręci :(

Gość Ola z grodu Kraka
nie posiadam pestek , ani żadnych orzeszków, do pracy mam na 16 , spać mi się nie chce , ostatnio kopciłam po obiedzie ,koło 14.

paląc elektryka dostarczasz organizmowi nikotyny, tylko i wylącznie. Chcesz zapalic normalnego papieroska to uswiadom sobie ze spalisz papier,spalisz tytoń, spalisz substancje smoliste i będzie Ci śmierdzieć buzi... kobiecie troche nie przystoi by z pyska waliło...

Gość Ola z grodu Kraka
wiem ! idę do wanny ,co tam ze niedawno z niej wyszłam , jak się pomoczę to przecież taka rozgrzana z kąpieli nie wyskoczę na taras , ciepła kąpiel mnie rozleniwi ,napiję się ciepłego mleka i hop pod pierzynkę i a kysz śmierdzące papierochy , jak pisałam tak uczynię , pzdr dobrej nocki :)

Gość ksjkjsdsl
niby rzucilam ale mi tez chce sie tak bardzo palic! :((( a nawet e-fajka nie mam... zaraz obok mojego domu jest nocny i czuje ze to sie niestety skonczy wypadem w pizamie po fajki...

Gość Ola z grodu Kraka
właśnie nie bazarek , porwałam się na 299 zł na volisha , wczoraj już nie kopciłam , teraz wstałam , nie palę ,woda na kawe się gotuje , nie wiem czy dam rade ,kawa bez papieroska ma zgoła inny smak

Gość xvzxccxz
ja czytann wlasnie ksiazek Alana Carra- prosta metoda na rzucenie palenia, POLECAM!!! reklamowali ja w tv i dalam sie namowic. Podobno jest rewolucyjna. ja jestem dopiero na poczatku, ale juz moge stwierdzic ze jest dobra

Gość ja wczoraj poległem..
ale powodzenia życze

Gość rwrdcbv nttt
No i po co zaczynacie palić?

Gość e-natalija
A ja palę e papierosa od 2 tygodniu i w ogóle mnie do normalnych nie ciągnie. Zaznaczam, że ja nie rzucam palenia, robie to głównie z oszczędności, naprawdę sie opłaca, jak ktoś palił tak jak ja paczkę dziennie.

Gość Ola z grodu Kraka
głupota było zaczynać ,ale ja kopciłam od 15 lat ,z jedna 1,5 roczną przerwą ,nie dam się kur...nie dam już więcej pokonać przez to śmierdziastwo , od 15 (dzień wypłaty) lezy przede mną 330 zł ,to kwota którą mc wydaję na papierosy , trochę mi to patrzenie na te pieniądze pomaga,myślę że sobie coś kupię fajnego zamiast puszczać je z dymem

Gość Ola z grodu Kraka
e-natalio a jak długo paliłaś i czy przez te dwa tygodnie w ogóle nie zapaliłaś normalnego ? jakiego masz tego e-fajka i jaki liquid ?

Gość plmplk
w Niemczech już wycofali e-fajki

Gość e-natalija
Też tak około 15 lat palę, DZIEŃ W DZIEŃ, masakra ;/ Przez 1 tydzień w pracy paliłam e-papierosa, a w domu popalałam normalne, ale potem mi minął głód i od tygodnia jadę tylko na e. Płyn mam najsilniejszy, mentolowy, a fajka? Nawet nie pamiętam nazwy, nie mam go przy sobie. Autorko, a Ty chcesz rzucić całkowicie?

Gość e-natalija
plmplk Ciekawe kiedy?

Gość Ola z grodu Kraka
tak chciałabym całkowicie ! mam płyn marlboro red 24 mg dr.jack ,zaraz idę z psem na spacer i zapalę , póki co palę 4-5 dziennie od 15 stycznia , w trakcie spacerów, raz się złamałam i spaliłam w domu pół paczki

Gość e-natalija
No to powodzenia, to jest tylko w Twojej głowie, bo nikotynę i tak sobie dostarczasz, póki co. Podobno ta książka też jest dobra, jak się chce rzucic, ktoś tu o niej pisał....

Gość Ola z grodu Kraka
dzięki i wzajemnie

Gość mi pomógł
Tabex. Nie palę i mnie nie ciągnie do fajek.