Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsietak

mam troche nietypowe pytanie ale dlaczego facet to robi?

Polecane posty

Gość zastanawiamsietak

nie jestesmy w zwiazku, spotykamy sie od czasu do czasu spalismy pare razy ze soba. I co mnie zastanawia. On wie ze nie biore pigulek. A mimo to konczy we mnie. Wiem glupie pytanie. Ale czy myslicie ze on chce mi zrobic dziecko? Bo chyba normalny facet jakos sie interesuje antykoncepcja partnerki i tak czy owak na wszelki wypadek wycofuje sie w odpowiednim momencie. Czy nie mam racji?

Gość wqewfds
Jak na moje to jesteś głupia że dajesz mu się spuszczać w ciebie.Widocznie konsekwencje go nie interesują

Gość zastanawiamsietak
Przeciez moglby uwazac. Wszyscy faceci z ktorymi bylam uwazali, myslalam ze raczej zaden dorosly facet tak nie ryzykuje lekkomyslnie...no chyba ze chce zebysmy wpadli :/

czy ja dobrze rozumiem że spuszcza się w Ciebie jakis kolega i Ciebie to nie obchodzi? Nie boisz się ciąży ? przeciez mozesz byc w ciazy teraz... ?

a Ty autorko czemu ryzykujesz tak samo jak on a jemu się dziwisz ????? moze jestescie dla siebie stworzeni :D albo gosciu jest bezpłodny :O

Gość zastanawiamsietak
zapomnialam tylko dodac, ze on to robi w moj anus. skoro tak, to tez moge zajsc w ciaze? : /

Gość zastanawiamsietak
To nie kolega. Ja jestem w nim zakochana i ta nasza historia sie ciagnie juz troche. Ale czego on ode mnie chce nie wiem do dzis. Mi chodzi tylko o to czy z waszych doswiadczen zdarzaja sie tacy faceci, ze ich po prostu konsekwencje nie interesuja? Bo on nie ma dzieci a chcial, tylko ze nie wychodzilo z zona. Potem sie rozwiodl. Potem poznal mnie. Tylko do cholery dlaczego tak mnie trzyma na dystans i tylko do lozka a w lozku nie uwaza. To sie nie trzyma kupy dla mnie.

Gość moze nie mysli
o tym co będzie później tylko liczy się dla niego "tu i teraz" . Moim zdaniem powinnaś uważać bo jeszcze zostaniesz sama z dzieckiem. Jeżeli chciałby być z Tobą 'na poważnie' to by z Tobą był oficjalnie i rozmawiał o przyszłości i dzieciach...

Gość lady marawila portugalczyka
ty lepiej uwazaj żeby hiva nie załapać :O

Gość Na pewno chce.
cię zaciążyc a potem móc się chwalić że którejś zrobił dziecko :) Ach ci mężczyźni. :D

"czy z waszych doswiadczen zdarzaja sie tacy faceci, ze ich po prostu konsekwencje nie interesuja? " spróbuj zgadnąć

Gość Yyyyyyyyyuyhhh
Ma w dupie konsekwencje. Dziwi mnie, ze ty tez sie nie interesujesz swoim zdrowiem (brzuch w tym przypadku jest najmniejszym zmartwieniem).

Nie stać Cię na prezerwatywy? Niech Ci ładuje do gardła i tam się wlewa. Worku na spermę. Rozumiem, że chcesz mieć z nim dziecko i jesteś na nie przygotowana.

Gość jak mu powiesz,że zaszłaś
to chwyci cię za kudły i powie: martw się suko sama,wzruszy ramionami i splunie za siebie i pójdzie--ty durna kobyło. wcale mu się nie dziwię---skoro rucha takiego pustaka to też by mi nie zależało. nie wiem skąd takie tępe dziwki się biorą:O

Gość dlacczego to robi? bo mu na
tobie nie zależy i traktuje cię przedmiotowo--jesteś worem na spermę.

Gość lady marawila portugalczyka
to chyba madame ciasta, ona sie chwaliła że sypia z facetem który nią gardzi :O