Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwaa

Mam problem ! Nie potrafie sie przełamać !

Polecane posty

Gość Wstydliwaa

Hej jest mi strasznie głupio w tym roku będę mieć 21 lat i nie byłam jeszcze u ginekologa a współżyje z chłopakiem od 2.5 roku... Wiem, że to głupie ale jestem strasznie wstydliwa jakoś nie potrafię się przełamać i się zapisać do tego lekarza wstydzę się " rozkroczyć " przed panem/panią ginekolog. Moje pytanie jak mam się przełamać?! Proszę o normalne odpowiedzi... Dziękuje!

Gość Wstydliwaa
Powiem jeszcze tyle, że chce iść się zbadać bo czasem mam strasznie bolące miesiączki bądź wahania nastroju i to czasem mnie już przerasta poza tym żadnej antykoncepcji nie używam z chłopakiem... Jestem strasznie głupia wiem o tym ale no nie potrafię po prostu się przełamać! :(

Hej Wstydliwa:) Doskonale Cię rozumiem. Mam podobnie, ale jestem troszkę starsza.. W każdym razie namiary na dobra ginekolog juz dostałam i jeszcze w tym cyklu0 jak tylko skończy mi się okres- wybieram się na swoją pierwszą wizytę: USG i cytologię. Wstydze się ogromnie, ale uważam, że to już najwyższa pora:P Poza tym chcę być po prostu zdrowa i kiedyś cieszyć się szczęśliwymi dziećmi. Po prostu pomyśl o przyszłości:) Chyba żadna kobieta nie chce być chora i np bezpłodna. Powodzenia:) Poszukaj jakiejś miłej kobiety ginekolog i odwagi:)

Gość Wstydliwaa
Hej Serduszko85 :) Ja też chce się zapisać ale nie wiem czy do pani ginekolog bo słyszałam, że nie każda jest miła z opowiadań koleżanek podobno faceci są delikatniejsi :P nie wiem ile w tym prawdy ale trzeba się przełamać w końcu :)