Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on pyta mnie czy

Czy takie pytania na początku związku to normalka?

Polecane posty

Gość Dżołanna fun fun *-*
dziekuje losowi ze nie ma sylwetki jak 12l chłopak- czytaj 90cm w biodrach :classic_cool: MASAKRA babciu. W sumie twoja frustracja mnie nie dziwi, musi ci byc ciężko. Sama mam 173cm i 94cm w biodrach, pewnie masz wieeelkie bary i ściśniety zad hahahahah

Gość Na urlopie ./././.:)
Gdzie się wymądrzam " bystra" istoto ? Napisałam prawde na podstawie swojego doswiadczeni.

Gość Na urlopie ./././.:)
Sama jestem obecnie bliska 30 urodzin. Gdybym chciała załozyć rodzine to raczej bym nie zyła w przekonaniu że mam czas bo jestem młoda. Widze to po kolezankach trudno jest spotkać wartościowego 30 latka bez zobowiązań.

Na urlopie - no i właśnie to staram się autorce napisać, zamiast narzekać na to że facet pyta o poważne rzeczy i zdaje się być normalny, to ona szuka dziury w całym.

Gość werix1
każdy facet po jakimś czasie związku chce się po miału ustatkować i mieć dziecko.więc tym to się nie martw bo to jest normalne.

Gość natka1358
Może po prostu chce znać twoje oczekiwania i nie ma się czym przejmować :) http://stylowi.pl - Dziel się swoim światem i stylem!

Gość gość
Mnie chłopak zapytał czy chcę mieć dziecko mam po 40 ( ale jeszcze mogę ) on jest o 10 lat młodszy wydaje mi się że mężczyźni w tym wieku w większości chcą stabilizacji . Gdy o to mnie się zapytał szczęka mi opadła . Trzeba podkreślić że już mam syna ale wiem że każdy facet chciałby mieć tzw nosiciela swoich genów i tak mu odpowiedziałam że jeśli okaże się tym jedynym i odpowiedzialnym to czemu nie .

Gość gość
gość dziś Mnie też facet spytał, po 3 mc znajomosci a 1mc związku. Też jestem w podobnym wieku, tzn. ja 38 on 27.