Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on pyta mnie czy

Czy takie pytania na początku związku to normalka?

Polecane posty

Gość fgjfgjfgfg
Nie chodzi tu o traktowanie 30latek jak starych babć, jednak twierdzenie " jesteś młoda masz tyyyle czasu" tyle tzn ile? 5 lat w tym 9 m- cy ciąży :o faktycznie szmat czasu łał naprawde prawie jak 15 lat :classic_cool: Jeżeli kobieta chce mieć dzieci i nie zrobić ich póżniej z kimkolwiek, to wiek 30lat to odpowiedni wiek na związek z facetem z którym za 2-3 lat to dziecko mieć bedzie.

Gość hauhau
te peany na cześć 30 stek to napisała jakaś sffrustowana trzydziecha podając się za faceta:-D kobieto zejdz na ziemie 30 + to już zdezelowany samochodzik,a 40 + to już wrak,dalej nie wymieniam bo mogłoby się komuś smutno zrobić

Gość bez kota w worku
Patrząc na ten problem czysto fizjologicznie to głupota rodzić 1sze dziecko około 35r. życia. Chyba za dużo naogladaliscie się zdjęć zagranicznych celebrytów które owszem wygladają fajnie mając 50 lat jednak oni fizycznego wkładu w wychowanie tych swoich dzieci praktycznie nie mają. Jak naiwnym trzeba być by porównywać się np do J.Lopez :o nie jestescie gwaiazdami i nie macie 2 niań do 1 dziecka.

Gość HGLKMFGLKLK
10:37 [zgłoś do usunięcia] ghjtyu7tu8t7 52 lata babcią ? Co z tego że jak będzie mieć 17 lat jej córka to ona 52 lata ? bo babcia hahah dla mnie babcia to taka kobieta nie wiem po 80tce a nie w średnim wieku kobieta która jeszcze nie raz potrafi zaskoczyć swoją urodą i figurą oczywiście jeśli o siebie w tym wieku dba..Ludzie jak wy durnie myślicie to naprawdę jest żałosne. Co wy myślicie że po 30tce to już same sflaczałe "przejechane" przez bande napaleńców stare babki ? W ciągu ostatniego czasu poznałem parę fajnych dziewczyn po 30tce w tym dwie dziewice ( jak by to miało coś do tego ) , świetnie ustawione, seksowne tak ze na sam widok facet robi się gorący i większość nastolatek może im pozazdrościć takiej figury i obycia ale co wy tam wiecie. Ta Polska robi wam wodę z mózgu a wy to tylko łykacie. WYBACZ ALE NIKT NORMALNY NIE UWIERZY ŻE ATRAKCYJNA USTAWIONA 30STKA JEST DZIEWICĄ CHYBA ZE ZROBIŁA TO OPERACYJNIE, A JUŻ NIE UWIERZE ŻE STRACIŁA JE Z FACETEM PISZACYM NA KOBIECYM FORUM KTÓRY Z TEGO CO PISZE JEST KURWIARZEM, POWODZENIA WYMYSL COS LEPSZEGO.

O ja pierdolę. Poznałaś konkretnego poważnego faceta który myśli o przyszłości, i narzekasz ??? Wolałabyś takiego którego interesuje tylko ff? Co za kraj co za ludzie :o (napisała prawie30 która ma pecha do miernot które liczą że im będzie materacem, a która woli być starą panną niż nim :P)

Gość hhglkhjhjh
pretty A. Masz racje zamiast sie cieszyć woli udawać 20 stke

Gość cncbncm
nie czytam tych bzdur- znalazłam tylko wypowiedzi The Element of One- pozdrawiam serdecznie!! Super, że są tacy mądrzy, niezgnuśniali, niezaściankowi i prymitywni ludzie. Ciepło mi się robi na sercu kiedy czytam wypowiedzi Osoby inteligentnej- The Element- miłego dnia życzę:)))

Gość co za maniera
[zgłoś do usunięcia] cncbncm Hhahahaha nie ma to jak sobie posłodzic na pomarańczowo :classic_cool: co za mielizna i mół intelektualny, idz kup rożowe podokolanówki i cofnij sie bardziej udawaj gimnazjalistke

Gość xmgj,hk..
i wasze wypociny o 30.. żal. Ja mam 30 lat byłam własnie na basenie i co slysze od jednej babki- jak tam ferie:) To dobrze, ze młodzież chodzi na basen jak ma wolne od szkoły:D hahahahaha Teraz trochę inne czasy- matka mojej koleżanki ma 55 lat i wygląda jak młoda dziewczyna. Mądra, zadbana, wysportowana sylwetka, zadbana twarz, piękna cera, gęste włosy.. zadna babcia czubki. teraz sa czay, gdy 30=20 dawno temu.

Gość cmbnnabn
Element sobie nie słodzi- ja mu słodzę. Nie wierzysz- sprawdź IP głupku- ale pewnie nie potrafisz:) haha

Gość ffffffgfgffgfg
Sprawdż swój licznik w tyłku i powiedz ze masz 20 lat :classic_cool:

To że on pyta o to teraz, i że teraz chce takie rozmowy prowadzić, to bardzo dobrze o nim świadczy, nie chce marnować ani swojego ani Twojego czasu jak okażesz się jakąś wyzwoloną feministką która na myśl o dziecku, domu, rodzinie się wzdryga. Lepiej że chce rozmawiać o tym teraz niż za 3 lata przecież, bo mimo wszystko 30 lat to jest taki etap gdzie myśli się o dorosłym życiu a nie wiecznym imprezowaniu i wygodnictwie... W każdym razie tak z mojej perspektywy.

Gość Tylko czekac na to
Jak 50 latka stwierdzi że BYŁA na basenie a pani zapytała ją czy smakuja jej obiadki w przedszkolu

Wiecie co, przesadyzm w żadną stronę nie jest dobry :o Nie ma co udawać że 30 to 20, ani że 40 to 25, bo po prostu tak nie jest, ale też nie ma co wmawiać że 30 to koniec świata i stare próchno.

Gość bmghkmghm
no cóż, jesteście albo debilami - alebo dziećmi. Bo tylko dzieci mogą pisac takie bzdury. Większość lasek z mojego rocznika to zadbane szczupłe ziewczyny bez oznak czasu na twarzy. Może to wy jesteście w większości tymi nieszczęsnymi istotami ubranymi wsiowo jak ciotki i macie te swoje bruzdy w wieku 20 lat od marszczenia się i nie dbania o siebie. Większość 30 nie ma. A babcia sądziła po figurze i bez makijażu byłam. W stroju kąpielowym. Z zadbanym szczuplutkim ciałem.

Gość chudzinki są ok
Próchna nie, ale jezeli twierdzi że 3 dychy to za młodo na dziecko, jest poprostu gowniara intelektualną bo 30 lat to odpowiedni wiek na ciąże, a nie udawanie szczeniaka troche inteligencji wam życze.

Gość bmghkmghm
a kto udaje? ja tam jestem dumna bo lepiej mi jest teraz niż jak mijałam 20 lat. Jestem ładniejsza, bardziej zadbana mam więcej kasy, wykształcenie lepsze, jestem bardziej obyta- na co mam narzekać. A babci powiedziałam, ze mam 30 lat od razu .

Gość bmghkmghm
dla jednej 30 będzie za moda dla innej za stara. Życie. Znam takie co rodziły w wieku lat 17 i takie co rodziły mając 40 lat.. o co chodzi w czym amcie ludzie problem.

Gość baju baju w gaju
W woli scisłośći skóra starzeje sie od 25 roku zycia, nie opowiadaj głupot o jedrności i tego że nie widac różnicy pomiedzy 25latką a 10l starsza kobietą bo się osmieszasz. To że załozysz rurki i koszulke z Miki nie odmłodzi cie a jedynie pokaże twoja frustracje.

Gość bmghkmghm
ogólnie takie sprzeczki są dziecinne. Bo każdy ma swoje życie i każdy sam decyduje kiedy jest dla niego czas- i czy jest odpowiedni. Wracając do tematu- uważaj Autorko na tego faceta- moze tak pieprzy trzy po trzy a może jst taki jak niejeden z mouch kolegów, który szuka.. inkubatora, nie nie kobiety ale inkubatora. mam znajomego, który powiedział, ze nie będzie ściemniał- poznał babkę i mówi- ja ci dam wygodę i kase ty mi daj dzieciaka.

bmghkmghm - chodziło mi o wpisy typu "za młoda na dziecko i poważny związek" bo mi coś takiego mignęło w dyskusji... Bo nie wiem, zbytnia infantylność u osoby w naszym wieku to też niezbyt dobrze świadczy o rozwoju psychicznym - przynajmniej w moim odbiorze :)

Gość powiem i ja....
ja myślę że w tych pytaniach nie ma nic dziwnego tym bardziej że jesteście już dojrzałymi ludźmi nie ma nic złego że facet chce poznać Twoje podejście do życia i dzieci jeśli poważnie myśli o Waszym związku a Ty możesz odpowiedzieć mu że podchodzisz do Waszego związku poważnie i chciałabyś w przyszłości założyć rodzinę ...mieć wspólny dom i dzieci ale jesteście ze sobą dopiero 3 miesiące więc na razie dajcie sobie czas na lepsze poznanie a czas pokaże jak się to wszystko ułoży

Gość bmghkmghm
baju baju w gaju- to jest kwestia wyłącznie osobnicza, są ludzi u których zmarszczki się pojawiają w wieku 20 lat u innych np. w wieku 35. A ciało? Jak jest zadbane i z dobrymi genami to wygląda po prostu dobrze. Może ta babcia ma jakąś wnusię lochę ze zmarszczkami.. niektórzy siwieją w wieku 20 lat inni dopiero w okolicach 40. nie mam dychę więcej niż 25 latka, mam 29 lat a nie 35 jak sugerujesz

To że załozysz rurki i koszulke z Miki nie odmłodzi cie a jedynie pokaże twoja frustracje. xxxxxx Odstosunkuj się od rurek! Rurki są fajne :P Ale do nich podkoszulka z napisem "God Bless Sasha Grey" :D

Gość bmghkmghm
male pytanie do baju geju- ile masz lat, 80?

Gość bmghkmghm
aaaahhhh rurki- mam nie nosić rurek jak mam 175 wzrostu i w biodrach 90cm? hahah pobożne życzenia elfrajero

Gość bmghkmghm
pozdrawiem Element:) Boże jak dobrze, ze są tacy ludzie i to w dodatku za granicą. Potem mniejszy wstyd przyznać się, ze się jest z Polski. dzięki takim jak Ty miałam okazję być witana gdzieś z uśmiechem i słyszałam, ze też mają "polish friends"

Gość Na urlopie ./././.:)
Każda sytuacja jest skrajnie inna. Ja urodziłam mając 19 lat. Mineło 10 lat, ojciec mojego dziecka jest moim mężem, jednak mało kto wierzył w miłość i trwałość związku 19l gówniarzy który machneli sobie tak młodo potomka. Jesteśmy szczęśliwi. Mam przyjaciólke jest starsza 2lata ma prawie 32lata. W ubiegłym roku urodziła dziecko, bardzo chciała je mieć rozbiła związek małżeństwo, nie jest juz nim i nie jest szczęśliwa. Ironia losu samotna matka, która mi przez wiele lat powtarzała że straciłam młodość szanse na wspaniełe życie, Dziś to ona płacze bo wie że pierwsza młodośći mineła ma dziecko ale brak faceta lata imprez mineły tak szybko jak każde piękne lato, czasem nie warto czekać bo nie ma na co.

Gość na urlopieeeeeee
poczekaj aż będziesz stara... wymądrzasz się i sadzisz a sama nie wiesz co cię czeka. takie teksty i przemądrzałe ciotkowato-babciowate podsumowania zachowaj na starość:) życie bywa przewrootne i ten się śmieje kto się śmieje ostatni