Gość gość Napisano Sierpień 8, 2019 Jeśli szukasz dobrej firmy to ja mogę polecić deski kompozytowe ze strony tardex-wpc.pl/. bardzo dobrze przygotowane deski, estetycznie nienaganne i dodatkowo mają również spory wybór różnych kolorów więc pewnie coś sensownego uda się wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zosia Napisano Wrzesień 6, 2019 Jak już to Modrzew. Ale bez sensu dmuchać na zimne, lepiej dopytać się u kogoś kto zna się na rzeczy.. Przynajmniej ja z mężem tak zrobiliśmy, nie chcieliśmy żeby taras po roku wyglądał.. a raczej nie wyglądał. Osobom z Gdańska polecam zajrzeć do salonu Green Step przy Szadółkach, właśnie tam zasięgnęliśmy po radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2019 Zdecydowanie super ofertę będziesz miał na seqo.pl/ Bardzo doświadczona firma, która robi naprawdę świetne deski kompozytowe, estetycznie również na bardzo dobrym poziomie więc myślę, że każdy będzie zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Październik 18, 2019 Żadne drzewo! Tyllko taras z kompozytu!!!! Kompozytu nie trzeba malować, nie butwieje, zobacz sobie owadekor.com.pl, mają swietne tarasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Listopad 21, 2019 Moim zdaniem lepiej kuic dom niz wybudowac. My w krakowie kupilismy nieuchomosc. Ale ciezko na rynku, wiec lepiej korzystac z pomocy biur nieruchmosci. ja polecam bardzo abc dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Wrzesień 12, 2020 Miałem deski sosnowe i nie polecam, jak i generalnie drewna na taras. Nam po 5 latach pogniły w kilku miejscach mimo, że konserwowaliśmy dodatkowo te korniki. Zmienieliśmy na płyty betonowe i mamy święty spokój. W Kost-Bet znaleźliśmy płyty Sanida, które wyglądają jak panele drewniane, a dodatkowo mamy wysoką trwałość betonu. Taras wygląda bardzo dobrze, lubimy zapraszam tam znajomych w okresie letnim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Grudzień 22, 2020 Ja również jak Benk mogę Ci polecić płyty tarasowe z Kost-Bet. Beton jest trwalszy, a do tego firma ta ma duży wybór więc na pewno coś Ci się spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Styczeń 7, 2021 Ja zdecydowanie polecam płyty betonowe z Kost-Bet. Mam z tej firmy i kostkę brukową i płyty tarasowe. Serdecznie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 10 Wrzesień Mam taras od północnego wschodu. Doceniam latem jak piecze słońce. Na tarasie od południa i tak nie dałoby się wysiedzieć (jak dla mnie). A tak wychodzę od wiosny do jesieni rano na śniadanie na taras, jak jeszcze jest tam poranne słońce ale jeszcze nie pali. Później mam tam przyjemny cień. Jesli zastanawiacie się nad tym co połóżyć na taras, polecam płytkę https://www.tubadzin.pl/Tarasy Ciekawe wzory ma Tubądzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach