Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziecinada..

Co sadzicie o tym, czy mialam prawo sie zdenerwowac?

Polecane posty

Kurcze tak naprawde chodzi tylko o jeden glupi piatek, powiedzial Ci o tym wczesniej. Trzeba bylo sie go zapytac czy nie moglibyscie isc tam razem, a gdyby sie okazalo ze nie to zyczyc udanego wieczoru i samej znalezsc sobie jaks inna rozrywke. A Ty od razu nie rozmawiac, strzelic focha i chaslo o nie staraniu sie.

Gość jezuuu, chciał iść popić
nie dziwię że nie którzy faceci mają taką opinię o kobietach a nie inną. sama bym Cię rzuciła chyba po takich akcjach :)

Gość Dziecinada..
To z nerwow A to,ze mam okres byloby jakims wytlumaczeniem?

Gość bambarryla147
oj, juz nie kombnuj, tylko pogadaj z nim, zycz mu mielej zabawy a ty sie spotkaj z kolezankami.

Gość Dziecinada..
teraz to pewnie nie bedzie chcial za bardzo isc, ale tak zrobie jak mowisz, a jak sie ze mna w sobote nie spotka to go rzuce ;) (zartuje, ale to tez z nerwow)

facet po prostu po,yslal jak facet..a wy tu wnikacie jak sie zachowal...no kuzzwa dokladnie jak typowy facet i tyle.....on chcial isc na te urodziny , proste...a to ze ty oczekiwalas ,ze on bedzie skalal z radosci bo masz wolne to juz druga stron amedalu...ja ciebie rozumiem, tez bym sie czula zawiedziona, ale rozumiem tez myslenie facetow....oni sa bardzo porsci w obsludzie, on i off

Gość Dziecinada..
mam nadzieje ze conajmniej rozumie to co do niego mowie niech robi co chce