Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miluspom

Czy mogę być w ciąży? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość miluspom

przytulanko było w 12 dniu cyklu, cykle mam różne, od tego momentu czuję sięna prawde słabo, ciągle pobolewania w podbrzuszu,wczoraj w nocy wstala zmdlosciami, sluz caly czas gesty i bialy zostawiajacy biale plamy na majtkach po wyschnięciu, obecnie jestem w 23 dniu cyklu, nie wiem czy sobie cos wkrecam czy nie? badzo prosze o rady,bo do testowania jeszcze troche zpstalo.

Gość wujek zła rada
Moja rada wypij mięte i idź po test do apteki. Za poradę należy się 50zł.

Gość ZawszeCiekawaaa
No możliwe że to ciaza. Zwłaszcza jeśli sie nie zabezpieczaliscie.. Dużo dziewczyn w pierwszych dniach tak sie czuje.. Ja czułam sie ciągle zmęczona i senna. Mogłam nie wychodzić z łóżka. Poczekaj te kilka dni i jak nie będzie miesiaczki to zrób test.

Gość miluspom
niewiem czy to wogule mozliwe odczuwac jakie kolwiek objawy tak wczesnie/?nie wiem moze juz popadam w paranoje

Gość ?????????????????????
Ludzie wiecznie te same pytanie zadajecie, w jakich czasach Wy żyjecie??? Idź po test, idź na betę, ewentualnie poczekaj jeszcze trochę. Czy Wy myślicie że kafeteria to jakaś wróżka? Nie jarzę tego!

Gość miluspom
nie oczekuje żadnych wróżb,a na tym forum jestem pierwszy raz,po prostu zapomnialam już jakie towarzyszą objawy ciąży bo rodziłam 6lat temum wiec pewne rzeczy sięzacierają,

Gość ZawszeCiekawaaa
Owszem możliwe. Mówie Ci ja zawsze pełna energii i wg zaczęłam być jakas przemeczona, ospala i nic mi sie nie chciało. Mimo ze do miesiaczki troche czasu brzuch pobolewal wlasnie jak na okres tylko słabiej. Najpierw myślałam że może to za mało snu albo będę chora. Ale kilka dni było bez zmian. Jak tylko przyszedł czas miesiaczki a ona sie nie pojawiła zaczęłam myśleć o ciąży. 3 dni od daty spodziewanej miesiaczki zrobiłam test i wyszly dwie wyraźne krechy.

Gość hddtghhj
To byl pelny stosunek?

Gość miluspom
tak pełny...mam wrażenie że wariuje albo sama sobie wmawiam objawy,

Gość ?????????????????????
Ludzie wiecznie te same pytanie zadajecie, w jakich czasach Wy żyjecie??? Idź po test, idź na betę, ewentualnie poczekaj jeszcze trochę. Czy Wy myślicie że kafeteria to jakaś wróżka? Nie jarzę tego!

Gość zxzx
szansa jest ale czy się udało to się dowiesz gdy zrobisz test. Sama nie mialam żadnych objawów a dwie ciąże mam za sobą.

Gość agiew
Zacznij prowadzić obserwacje swoich cykli, będziesz wiedzieć czy możliwe jest zapłodnienie w danym dniu cyklu, to ułatwia sprawę. Jeśli sama masz problem z określeniem faz cyklu to są przeciez testy, mikroskopy owulacyjne