Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka26

Jak interpretować temperaturę - POMOCY

Polecane posty

Gość Ka26

Cześć! Na forum piszę pierwszy raz więc nie wkurzajcie się jak piszę w złym miejscu w razie czego nakierujcie mnie na dobrą drogę:) od października staramy się z mężem o dziecko więc od tego czasu mierzę temperaturę w ustach codziennie o 6.00 ale nie bardzo rozumię te wykresy. Pomóżcie mi jak zrozumieć ostatni cykl teraz jestem w 22 dniu cyklu. Powiem jeszcze że miesiączki wywołuję duphastonem z powodu zaniku miesiączki parę lat temu (nadal jestem w czasie diagnostyki) Mój cykl 1 dzień - brak pomiaru 2 dzień 36,0 okres 3 dzień 35,9 4 dzień 35,8 5 dzień 35,8 6 dzień 35,8 7 dzień brak pomiaru 8 dzień 36,0 9 dzień 36,0 10 dzień 35,6 11 dzień 36,1 12 dzień 36,0 13 dzień 36,1 14 dzien 35,8 15 dzień 36,5 16 dzień 36,0 17 dzień 36,2 18 dzień 36,1 19 dzień36,3 20 dzień36,4 21 dzień36,4 22 dzień36,3 Czy te temperatury są normalne? za parę dni mam dostać okres a już od tygodnia bolą mnie piersi i pobolewa mnie brzuch.. Jeszcze wspomnę że nie brałam jeszcze duphastonu na wywołanie więc nie wiem czy miesiączk przyjdzie. Doradzicie mi coś dziewczyny?

Gość Ka26
No dziewczyny która pomoże:)

Mi się wydaje,że nie było owulacji. U mnie po owulacji temperatura podnosiła się o 0,4 kreski i utrzymywała się do dnia okresu. Żeby mówić,że owulacja się odbyła skok musi trwać minimum 3-4 dni.U Ciebie tego nie ma. Ale może się mylę...

Gość Ka26
Dziękuje dziewczyny że odezwałyscie się:) Duphaston biorę od 21 do 25 dnia cyklu na wywołanie, ale w tym miesiącu musiałam go odstawić żeby zobaczyć czy pojawi się miesiączka.. Czyli co nie było owulacji w tym miesiącu? :(

Gość Ka26
Dobrze to słyszeć:) może w końcu się udało.. Dzięki:)