Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.W.

Kto zna się na blenderach? Potrzebuję porady.

Polecane posty

Gość J.W.

Na co zwracać uwagę przy zakupie? Interesuje mnie sprzęt do max 150zł, z pojemniczkiem... Możecie coś polecić? Albo odradzić? Z góry dziękuję.

Gość robetr
polecam blender firmy Braun ma pojemnik, trzepaczkę i jeszcze jedną końcówkę do blendowania. cena to ok 130 zł

Gość uyfuyfhyvh
Tylko russel hobbs

Gość J.W.
Myślę właśnie o tych bardziej znanych firmach, Braun, Bosh, Philips... Kawy parzyć nie musi, byle koktajle robił i zupy kremy :) A na co zwracać uwagę przy wyborze? Wiadomo, pana w sklepie można zapytać, ale nie zawsze powie szczerze, tylko z korzyścią dla sklepu... Wolę się najpierw dopytać :)

Gość robetr
braun nadaje się do koktajli i zupy krem. nawet lód kruszy

Gość J.W.
A jakiś konkretny model czy ogólnie firmę polecasz?

Gość robetr
Braun MR320

Gość J.W.
Moc 450W jest wystarczająca? Czytałam, że powinno być 600...

Gość patoologhia
też mam braun ale nie pamiętam jaki model. taki co też lód kruszy jestem zadowolona tylko gorzej z mycie... bo ta końcówka nie jest wyciągana, i muszę całę urządzenie wkładać pod wodę

Gość patoologhia
właśnie jak umyć blender? a moze w braunie tą końcówkę da się wykręcić.... hmmm?

Gość ja 25 on 30
najważniejsza kwestia to moc (nie mniej niż 600W, bo takie to gowno jest, nie blender, ja mam 750 i jest ekstra! ze wszystkim daje rade, nie trzeba sie cackac, ze za twarde orzechy, miksuje w try-mi-ga. Jest trzepaczka do niego, to jajka są ubite zanim sie zdazysz obejrzec. Wazny jest duzy pojemniczek, gdyż ich nigdy nie mozna napelniac wiecej jak do polowy, bo wtedy slabo sie miksuje. Ja mam jednak za mały i kupiłabym większy. A poza tym to moj blender uwielbiam. Mam boscha, bo lubie ta firme, mam od nich lodowke, zmywarke, i wiele innych rzeczy isie nigdy nie zawiodlam

Gość J.W.
Czyli jednak ta moc :) Dziękuję bardzo za wypowiedź. W sumie racja, teraz potrzebny tylko do robienia koktajli, a kiedyś kto wie :D

w moim modelu część elektryczn a jest odłączana. Cala resztę można myć w zmywarce