Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana28

Jest tu ktoś z Bydgoszczy?

Polecane posty

Gdzieś niedaleko Dworcowej. Wcale nie jest brzydka!!! Na dodatek jest bardzo zielona. Dla mnie jest naprawdę urokliwa. Najbrzydsze znane mi miasto to Kutno.

Gość eustachy motyka
I lotnisko :)

Gość albo po prostu
Ja tam lubie moje miasto, są starsze osiedla jak i nowe, pełno sklepów, 3 duze galerie handlowe, 2 kina itp itd Cudwne miejsca na spedzenie wolnego czasu - opera, myślecinek, wyspa młyńska! i inne :)

o, a jak lubisz podziwiać lądujące samoloty, to koniecznie rozglądaj się za mieszkaniem na Górzyskowie, Glinkach (nad tym osiedlem schodzą do lądowania) albo Szwederowie

Gość csmbaJKGCM
szpitali jest kilka. Szpital Miejski ul. Warmińskiego, Szpital Uniwerstecki ul Jurasza Szpital dziecięcy ul Chodkiewicza (tu się mogę mylić)itp

Gość eustachy motyka
Wlasnie :) Wyspa Młynska :) piekne miejsce, i Dolina Pieciu Stawow przy Castoramie:)

Gość bsduvig
To znajoma chyba pięknych miast nie widziała:P

Gość bsduvig
No ale mają fajną Warzelnię Piwa na Poznańskiej:D

Gość Niezdecydowana28
nie lubie piwa:) Dzięki ludziska!!!! Kurcze, a sa sklepy typu Real, Leclerc, Media Markt? ooo, i jakieś sklepy dla plastyków???

Gość bsduvig
Niezdecydowana28 - wybacz, ale zadajesz coraz bardziej durne pytania...:o Zobacz sobie w necie ile Bdg ma mieszkańców i wyciągnij wnioski czy miasta tej wielkości posiadają tego typu sklepy.. Ty masz chyba wyobrażenie tego miasta jako dziury zabitej dechami:o Myślisz, że jedziesz na wieś?

Gość nivEJABLE
niezdecydowana skad ty jestes,ze zadajesz takie niemadre pyatania???no sorry,ale Bydgoszcz to 8 miasto pod wzgledem wielkosci w Polsce.mieszkam tu od urodzenia

Gość Niezdecydowana28
Dzieki za szcerość:D O rany, pytam, bo może macie sklepy jakich tutaj u mnie nie ma i odwrotnie. Wcale nie mam wyobrażenia, że jade na wieś:) swoja droga lubię wieś:)

Gość albo po prostu
Są te sklpey co wymieniłas, spokojnie tu jest wszystko :) i Dolina 5 stawów przy Castoramie też fajne miejsce :)

Gość bsduvig
A to w jakim mieście teraz mieszkasz?

15:40 Czarna Izabella Wcale nie jest brzydka!!! Na dodatek jest bardzo zielona. " x x Fakt, zaraz po Warszawie mamy największą powierzchnię parków w PL 🖐️

Gość Niezdecydowana28
Własnie przeczytałam, że w Bydgoszczy jest spore zalesienie. Fajnie:) Przepraszam za powyższe infantylne pytania:o :o

Gość bsduvig
To z jakiego miasta jesteś?

Gość Niezdecydowana28
Byłam w Bydgoszczy raz, z miesiąc temu. Miasto wydało mi się szaro bure, ale to taka pora roku. na wiosne musi wyglądac super:)

Gość Niezdecydowana28
Dzieki za linka ze zdjęciami:):)

Gość Niezdecydowana28
Jestem z Rzeszowa. zaraz napiszecie, że to dopiero dziura:)

Gość mieszkanka bydg. :)
Jest kilka Biedronek, polo marketów. Fajne galerie to Focus i Galeria Pomorska. Oprócz tego Real, Tesco, Auchan (Fordon). I inne :) Myslencinek, Stary Rynek, Łuczniczka, Wyspa Mlynska, Multikino, CinemaCity i inne atrakcje. Super cieple miasto. Zorientuj się gdzie Twój facet bedzie pracował (na jakiej ulicy) i dopiero szukaj mieszkania nie daleko jego pracy.

Gość nivEJABLE
ze dziura to nie napisze,ale w Bydzi dwa razy tyle mieszkancow jest co w Rzeszowie :-)

Gość inżynier serwisowy bann
Wiecie co wszedłem z ciekawości że coś się dowiem. Ale skąd tu takie głupie pytania ? Sam mieszkałem w kilku miastach i przecież poza tym gdzie warto mieszkać / nie dostać w pierdol to reszta jest taka sama. Bez jaj no pisanie że gdzieś tam jest coś ala tesco. Podejrzewam ze w Bydgoszczy znajdziesz z 3 4 tesco. Mimo że tam nie mieszkałem. Podobnie jak pytasz o targ pewnie też z 3 4 targi znajdziesz. Przecież to 300tyś miasto. W głupim 120 tyś Rzeszowie znam z 3 4 targi. Real oszołom, tesco, tesco city i chyba jeszcze jedno tesco, + oczywiście w ciul biedronek. KAŻDE OSIEDLE W POLSCE JEST TAKIE SAMO. W każdym masz jakiś supermarket z 2 biedronki i sklepy osiedlowe. Cena wynajmu w polsce też jest taka sama. (ceny za pokoj) Najtaniej w lublinie rzeszowie i kielcach za 350 400 idzie coś znaleść. Potem masz dla większosći polski 500 - 600pln czy to katowice czy sosnowiec czy bydgoszcz / toruń. I potem masz >600pln za warszawę, łódź, wrocław, poznań. To przecież proste jak budowa cepa.

Gość Izabelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miasto jak kazde :) mieszkam tu od urodzenia i nie narzekam, sa fajne miejsca i brzydkie jak w kazdym miescie :)

Gość inżynier serwisowy bann
Co do estetyki to bydgoszcz / toruń / wrocław / poznań to akurat ładniejsze miasta polski. Rzeszów jest fajny bo to taka wioska gdzie ani w pierdol nie dostaniesz a wszystko jest. Najgorsze to KIELCE, RADOM, Śląsk choć ten akurat jest dziwny bo jest piękny w centrum a są miejsca że kurwa mać psy dupami szczekają domy czarne od sadzy z tynkiem odpadającym z czasów wojny. Ale akurat śląsk kocham. I ŁÓDŹ tam to chyba diabeł mówi dobranoc. Nie rozumie jak tak genijalnie położone miasto w polsce. Gdzie jest tyle firm. Może być tak zjebane. Bo ładniej już nie powiem. Nosz kurde gdzie jakiś ładny szklany blok? Gdzie jakieś budynki biznesowe. Miasto wygląda jak całe z PRL i wielkiej płyty.

Gość Surimi1
Ja jestemz Bydgoszczy. Polecam te miasto jak najbardziej, nie zgadzam się z niektórymi tutaj wypowiedziami- że są lepsze miasta :) Jak dla kogo. Ja znalazłam fajne mieszkanko- wynajem co prawda- ale zawsze to jednak swoje kąty : http://www.meritum-nieruchomosci.pl/mieszkania,bydgoszcz,do-wynajecia bardzo solidna marka- i jeśli chcesz znaleć tanie i wygodne mieszkanie do wynajęcia z Bydgoszczy- to polecam!