Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krellaaaa

Czy starsze niemowlę moze spać juz z "gołmi" spotkami???

Polecane posty

Gość krellaaaa

Czy nadal musi spać w spiochach???

Moje śpi od miesiąca w normalnej pidżamie. teraz ma prawie 9 miesiecy. Nie wiem dlaczego wczesniej nie pomyślałam o tym .

Ja też uznaję tylko pajacyki albo półśpiochy do spania bo wiecznie się rozkopuje. Myślę że spokojnie do roku bez piżamy się obejdziemy.

Gość ale bym ci
pierwsza córka spała "bez stópek" jak miała 6 mies, kiedyś się strasznie wściekała w nocy , spała w pajacyku, w akcie desperacji ,wyjęłam nóżki z pajacyka wzięłam nożyczki , odcięłam stópki pajacyka , ubrałam , zasnęła jak kamień. Młodsza zaczęła w nocy kopać ,cudować , więc nauczona doświadczeniem złapałam nożyczki odcięłam stópki pajacyka , młoda zasnęła, miała 4 mies.

Gość no co za franca
Starsze niemowlę tzn ile?

zalezy jak spi i jak macie w domu. moj wiecznie rozkopany, spiworka nie chce za nic na swiecie, w pokoju 18 stopni, wiec ma cieply pajacyk ze stopami. na razie na pewno na pizamki nie zmienie! na pewno do lata w pajacyku bedzie spal :)

Gość natmik
moja ma 6 miesięcy i od miesiąca śpi w śpiworku na gołe nóżki. zawsze są cieplutkie, czasem nawet lekko spocone:)

Gość Kominiareczkaaa
zależy raczej od dziecka:) i to indywidualnie podejście, jeśli uważasz że nie zmarzie to ok:)

Gość gryczka
Mój syn ma skończone dwa lata. Oczywiście latem spał z gołymi stopami, ale od późnej jesieni zakładam mu zawsze skarpetki do piżamy. Rozkopuje się spod kołdry, jak spał bez skarpetek to miał stopy jak lód. Sama mam trzydziestkę i całą zimę też śpię w skarpetkach, choć mamy w pokoju koło 22 stopni, więc to nie zależy od wieku ;-)

Córka spała w śpiochach do ok.18 miesięcy . Jak było gorąco to bez okrycia stópek . Sama lubie spać w skarpetkach . :)