Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_oddpowiedz

brzuch po ciazy

Polecane posty

Gość aziomalka
Hejeee tiny - gdybys mogla cofnac czas i nie zajsc w ciaze zrobilabys to?

Gość Hejeee tiny
Ooo co to to nie. Może powiem tak - gdybym przed ciążą miała pewność, że mój brzuch będzie tak wyglądał to pewnie bym się wahała. Ale teraz, po porodzie... Mam tak cudowne dzieciątko, że nawet gdyby mój brzuch wyglądał jeszcze gorzej, to na pewno nie cofnęłabym czasu. Zresztą, on mnie aż tak nie dobija... Głównie dzięki mężowi.

Gość ojojojojojojojojojojojojoj
OJEJ

Gość lkdd
Hee coś tam, ile jesteś po ciąży?? Dziewczyny, współczuję wam Bardzo! Dla mnie zawsze było bardzo ważne jak wyglądam i chyba bym sie załamała jakbym miała taki brzuch. Sorry za szczerosć, ale tak jest...

Gość Hejeee tiny
Ale tak sobie teraz pomyślałam, że zamiast siedzieć na kafę pójdę sobie peailling tego flaka zrobić :P

Gość Hejeee tiny
Ja jestem po ciąży 5 miesięcy. I przed ciążą też dbałam o swój wygląd, zawsze starałam się wyglądać ładnie. Ale stało jak się stało i już nie bardzo coś na to poradzę, pozostało mi się z tym pogodzić.

Gość ojojojojojojojojojojojojoj
WSPÓŁCZUJĘ TAKIEGO BRZUCHA, DEPRECHA JAK NIC

Gość Zuzineczek
dziwia mnie Wasze wpisy, nie mozecie sobie darowac??? Dziewczyna prosi o rade a Wy "dzieki Bogu ja tak nie mialam" Zgroza!! Autorko, cwicz duzo na brzuch i koniecznie masuj... swietne sa takie maszyny z pasami masujacymi (ale nie zwykly pas na baterie!! bo nic nie da!!) kup sobie gorset silikonowy i nos jak dlugo dasz rade (poprawi naturalnie elastycznosc skory, wspomagajac przy tym kregoslup) Duzo pracy przed Toba ale dasz rade!!! na pewno da sie sporo poprawic estetyke brzuszka! a jesli cos zostanie.. badz dumna, co znaczy troszke brzydszy brzuch przy cudzie macierzynstwa?? Glowa do gory :)) spojrz na swoja dzidzie :)) na 100 procent bylo warto :)))

Gość Hejeee tiny
Bardzo pomaga mi mąż. Wstydzę się tego brzucha, jak leżymy w łóżku i mąż mnie obejmuje, przytula, dotyka mnie po brzuchu, odsuwałam jego rękę, mówiłam: nie dotykaj. To on wtedy jeszcze mocniej mnie przytula i mówi bym się nie wygłupiała, bo przecież dzięki niemu mamy cudownego synka. Przez te 5 miesięcy nigdy nie dał nawet w najmniejszym stopniu nie dał mi do zrozumienia, że jestem mniej atrakcyjna, albo że go ten brzuch obrzydza czy coś w ten deseń. Dobra, spadam na pealing :)

Gość sfdsdf
Chyba cwiczenia pomagaja. Szczerze to ja nie mam pojecia co na taki brzuch pomoze, chyba tylko brzuszki w duzej ilosci i niedojadanie. Ja jestem 7 miesiecy po porodzie, nic nie robie, poza codziennymi dlugimi spacerami z corka. Na poczatku brzuch troche wystawal, ale szybko wrocil do stanu sprzed ciazy. NIe wiem jak wy, ale ja mam taki zapieprz przy dziecku, ze nie mam czasu czasami nawet zjesc wiec waze jeszcze mniej niz przed ciaza i wcale nie jestem z tego zadowolona.

Gość na brzuch po ciazy rada
Hej, moja przyjaciolka miala bardzo podobny problem po ciazy i chcialam jej pomoc wiec zaczelysmy szukac jakiegos rozwiazania, niestety zadne cwiczenia i peelingi kremiki nie pomoga to juz przetestowane, musisz zaczac poprostu chodzic na zabiegi kosmetologiczne, jest troche fajnych urzadzen ale po jej doswiadczeniach i super rezultatyach mozemy doradzic dwa: maximus i palomar 15 40 wejdz sobie na strone to zobaczysz co mozna zrobic, rozstepy mozna zniwelowac w duzym stopniu, bardzo ujedrnic skore i jeszcze pozbyc sie glegobiego cellulitu, nie zalamuj sie bo sa rozwiazania:)))