Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klarka333

20 lat wiek g艂upoty???

Polecane posty

Go艣膰 klarka333
jeszcze mam teraz egzaminy ale wogole nie moge sie skupic nic mi nie wchodzi do glowy zawsze mialam slaba pamiec ale teraz to juz wogole.. jak zawale jeszcze szkole to porazka...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klarka333
nie ja chce normalnego zwiazku jak kazdy inny tylko sie boje bo mialam pewne przezycie gdzie ktos mnie zranil i to niedawno i od tamtej pory coraz bardziej sie staczam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
to przez alkohol. gdzie mieszkasz to mo偶e razem pobalujemy? ja stawiam pierwszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak, ja sie pogubilam
jestem szczupla, mega laska itd. itp. :D nie no, powodzenie mam, ALE z niego nie korzystam :D xxx no widzisz, z wyjsciem do ludzi to niekoniecznie jest tak latwo. mieszkam za granica, moi znajomi to glownie faceci. faceci, ktorzy jak nie przeleca.. to kontakt sie urywa :P a ze nie przeleca, to sie urywa :o kolezanek nie mam :) tzn. przez prace nie mozemy zgrac sie w czaie. a sama do klubow itp. wychodzic nie lubie i nie chce. nie jestem na tyle otwarta, zeby w ciemno poznawac ludzi, przy alkoholu. z towarzystwem to co innego, ze swoimi znajomymi, bo towarzyska jestem i to bardzo (wiem, jedno przeczy drugiemu), a tak.. z boku wsyzstko wyglada latwiej , wierz mi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
a gdzie mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarka333
kielce ale nie krec膮 mnie znajomo艣ci z neta jakies dziecinne to takie mi sie wydaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
powy偶sze pytanie kieruje do tak, ja sie pogubilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarka333
niewazne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
oczywi艣cie 偶e to mo偶e si臋 wydawa膰 dziecinne. jestem tego samego zdania. ale synchroniczno艣ci 偶yciowe r贸znie si臋 uk艂adaj膮 i trzeba by膰 otwartym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarka333
aa ja tez sie pogubilam;p

Udost臋pnij ten post

nie wiem czy moge napisac, za duzo szczegolow podalam :D haha :P no dobra, w sumie napisze, co mnie to ze ktos mnie moze rozpozna, phi. Austria... ehh :)

Udost臋pnij ten post

NIE WIEDEN ;)

Udost臋pnij ten post

kurcze, fajnie mi sie z Wami gada :) jak to dobrze miec kogos z podobnymi problemami :P :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgdfdfd
mia艂am tak samo tylko 偶e ja zacze艂am jak mia艂am 16 zko艅czy艂am jak mia艂am 20. teraz ma 22 lata ale robi臋 wszystko z g艂ow膮

Udost臋pnij ten post

klarka333 to u mnie jest to samo. wiem, ze gdybym miala bliskich ludzi, przyjaciolke np., jak w poprzedniej pracy, to byloby inaczej. wtedy tez byly momenty samotnosci (tesknota za domem itd.), a jednak nie potrzebowalam sie upijac. teraz.. nie umiem przestac. tzn. umiem, jak biore jakies leki czy cos to nie pije, wiem ze nie moge, ale.. latwiej jest mi, pijac. o i masz ci los :o

Udost臋pnij ten post

dlatego rozwazam przeprowadzke, wlasnie do niej, bo sie stocze, ja to wiem :o jestescie jeszcze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
ile masz wiosen?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarka333
to ile masz teraz lat? i czemu jestes w austri nie w polsce?? ja mam jedna pzyjaciolke i druga z ktora imprezuje chodz wiem ze czaasem bywa falszywa ale przyjaciele tylko wwzmagaja te stany nie pomagaja..

Udost臋pnij ten post

22 stuknie mi niebawem :P juz :o wiedzialam, ze padnie to pytanie :D a Ty?

Udost臋pnij ten post

oj to chyba slabe te przyjaciolki masz, albo tak sie dobralyscie, ze tylko picie dobrze Wam razem idzie (w sumie na jedno wychodzi), bo jak masz dobrych znajomych, to nie potrzeba Ci uzywek, zeby spedzic z nimi dobrze czas, mowie powaznie.

Udost臋pnij ten post

dlaczego nie w Polsce? wyjechalam do pracy na wakacje, mialam zaczac studia, dostalam sie, na wymarzone, dobra uczelnia, bla bla (po tych szczegolach na pewno dam sie rozpoznac haha :D ), ale poznalam zycie od strony.. nie wiem jak to nazwac. ze sama na siebie zarabiam, nie jestem od nikogo zalezna, nie musze ciulac kazdego grosza tak jak bylo przez cale zycie w Pl, ze moge dodatkowo wspomoc mame finansowo.. balam sie tez tego,ze bede glodowac na studiach, albo w ostatecznosci z braku kasy bede musiala z nich zrezygnowac.. nie wiem, moze wybralam latwiejsze wyjscie, ale nie zaluje. widze jakie w Polsce sa warunki, pracujesz cale zycie a potem nic z tego nie masz, zeby sie ustawic musisz krasc lub byc kuurwa lub politykiem, sorry ;) ewentualnie pochodzic z bogatej rodziny. tak wiem, to uogolnienia, jednak wole sobie tu zyc i nie martwic sie o kazdy cent i o jutro. to raz. po drugie - nie wyjade stad bez certyfikatu, w sumie moge to uznac za swoj cel, do osiagniecia ktorego coraz blizej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAMIAN123
no to fajnie. r贸wnie偶 jestem m艂ody, odrobine starszy od ciebie. klarka333 czy naprawde chcesz zmieni膰 swoje 偶ycie? wiesz masz mo偶liwo艣膰 ogarn膮膰 si臋 i 偶y膰 jak chcesz. znajomi z twojego otoczenia nie s膮 prawdziwi. 偶yjesz jakby w iluzji. wiadomo ka偶dy musi si臋 wyszale膰. sztuk膮 jest wyczai膰 moment w kt贸rym warto by by艂o zacz膮膰 odpowiedzialne 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

ejjj gdzie jestescie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j_Demon
jestem damian123, jeste艣 szczup艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j_Demon
samn czasami pije przed kompem, np teraz. Og贸lnie podoba mi si臋 twoje luzactwo a wnioskuje to na podstawie twoich wypowiedzi. Szkoda tylko 偶e mieszkasz tak daleko. Co jak co mam mieszkanie i mieszkam sam wi臋c wpadaj na browara jak chcesz.

Udost臋pnij ten post

boje sie demonow ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j_Demon
nie szkodzi. nie gryze, na pocz膮tku.

Udost臋pnij ten post

to spoko, ale musisz sie podszywac? :P wlasnie zjadlam maxi kinga, ktory od srody nie byl w lodowce, zaraz sie zrzygam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j_Demon
nie podszywam si臋. jestem demonem z natury. jak lubisz lody to podaj swoje gg. wiesz lody trzeba zamra偶a膰 przed wzi臋ciem ich do buzi.

Udost臋pnij ten post

szkoda mojego cennego czasu na robienie lodow ;) jak chce loda to ide do sklepu i kupuje, ewentualnie galkowe, wiesz swieze prosto z wafla ;)

Udost臋pnij ten post