Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość Matka polka z brazylii
Bona pisałar że nie będziesz jej radzić ? I co ? Już to chyba parę razy pisałas . Też że matka teresa nie jesteś i nie masz zamiaru jej radzić ani nic a robisz to bo jesteś głupia wystarczy jeden tekst pustej anhty A ty już się slinisz.ale swój swojego zrozumie

@ tomek, ale najlepsze sa sprawdzone :) @matko- pozwolisz ze to ja bede decydowala o tym z kim, gdzie i o czym pisze na forum? dziekuje :)

Gość tomek wawru.....
dlaczego anita jest postacia negatywną?

niestety postanowiłam w ubiegłym roku zrobić balkon w kwiatach :) moje frezje ładnie rosły ale nie zaczęły jeszcze kwitnąć gdy musiałam się ich pozbyć więc wiem że można ale nie wiem jak wyglądają i czy pachną :) joanna raz robiłam tort ale nie pamiętam skąd wzięłam przepis na krem

ja co roku zachaszczam balkon pachnacym groszkiem i roznymi nasionami- z reguly zapominam gdzie co sadze i potem mam niespodzianke :D

Tomek wiem , że można wygooglować wszystko, ale nie wiesz czy wychodzi i czy dobry :) tak jak ktoś już ma sprawdzony .. zawsze jest lepszy :)

Gość pysia- mysia
Dziewczyny jaka sałatka pasuje do dorsza...

Gość tomek wawru.....
wiesz co boona ja myślę,ze to przez anite balkon ci się nie udaje

a jeśli pytasz o porę sadzenia to widziałam w carrefour że można cebulki już kupić, na opakowaniu masz podane kiedy sadzić ale chyba gdzieś dopiero za 2 miesiące z cebulek, wcześniej się wysiewa - ale ja tych wysiewanych kwiatów nie polecam

ja nie napisalam ze balkon mi nie wychodzi :O

groszek też musiałam wyrzucić (jak i kilka innych gatunków:) chyba w tym roku nie będę się bawić w ogrodnika, pojawiły mi się w kwiatach takie małe glisty - przetrwały begonie i kwiaty wiszące tylko :)

pysia- z pora z majonezem i marchewka- por jest ostrzejszy, pasuje do ryby

ja tez robię , ale z kremem jeszcze nie , zawsze jakąś masę wynajdę , ale chodzi mi o typowy krem do ozdabiania przez rożek :) ale nie ciężki tylko na śmietanie może jakiś :)

Składniki: 500 ml śmietana kremowa 30% lub 36%, 16 g cukier waniliowy, 3 łyżki żelatyna 1/3 szklanki mleko Żelatynę mieszam z mlekiem i odstawiam do napęcznienia. Po upływie ok. 30minut mieszaninę podgrzewam cały czas mieszając, aż do rozpuszczenia się żelatyny (aż płyn będzie jednolity). Zimną śmietanę kremówkę ubijam na sztywno razem z cukrem waniliowym. Powoli cienką strużką wlewam przestudzoną masę żelatynową.

Gość tomek wawru.....
dziewczyny czy wy nie macie życia rodzinnego? co na to wasi samcy,ze wy tak tu siedzicie i baklkonach,groszkach i dupie maryny

Gość pysia- mysia
boona dziękuję zrobię jutro:D

tak, znalazłam opakowanie, cebulki, frezja mieszanka - na kwiatki cięte, 7 sztuk było w opakowaniu, patrzę teraz że w połowie marca można wsadzać w pojemniki

mimi- w zeszlym roku mialam fuksje z takimi bialymi, wiszacymi, ale zapomnialam ich nazwy- kupilam na targu juz gotowe donice w kwiatami- i zaczal mi przylatywac taki owad, wygladal jak koliber, potem sie okazalo ze to rodzaj motyla- wrazenie nie ziemskie robil, jak znajde fotki ktore mu zrobilam to tu wkleje http://www.lumisfera.pl/photo/1005293/ma+jak+kolober+%28Macroglossum+stellatarum%29+w+Polsce+zwana+polskim+kolibrem+3.html

six/at/me dziękuję, skopiowałam już sobie, poszłam na chwilę i nie doczytałam

Gość tomek wawru.....
to turkuć podjadek,a nie żaden koliber,mozesz go oswoić i nosić jako broszke

Tomuś, a czy ty myślisz, że my siedzimy z 4 literkami przed monitorem ? to się mylisz :):) :) napisanie posta zajmuje chwilkę :)

wolałabym to od tych robaków, mój cały dzień sprzątał balkon :) a balkon jest dość duży - na szerokość pokoju :) miałam fuksje - podwiesiłam pod sufitem, kupiłam w castoramie - takie różowe z białym, w tym roku też mam zamiar takie gotowe wiszące kupić bo haki już mam

Gość tomek wawru.....
czyli tak sobie gaworzycie,jednoczesnie pełniąc obowiazki domowe..yhmm

napisalam przeciez ze to rodzaj motyla i ze wygladal jak koliber. Nie lubie ludzi ktorzy przekrecaja moje slowa- bo albo to robia poprzez swoja nieuwage- czyli lekcewaza co pisze, ale z czystej zlosliwosci. Innej opcji nie ma

Gość tomek wawru.....
mimi,a wiesz,ze janosika na haku powiesili? tylko nie wiem czy na balkonie

i cóż z tego? u mnie haki są dwa - mógłbyś zawisnąć jak hamak tylko w sumie nie wiem po co? ja tam akurat siedzę przy notbooku, nie lubię pisać na telefonie, nawet ipad odpada, najwygodniej mi na klawiaturze