Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

szaraczek:)--jest ich sporo dlatego że były jednodniowe.Najczestsze Kapitan tonącej łajby(sparafrazowałem kafeterię że tonie)Adonis cudnych pań moze odszukam ten temat co założono i wymieniano moje nicki :P:D

wiecie, jak nie jadam ciast to moj kupil ostatnio taki sernik japonski... pycha :D

a kapitan tonacej lajby pisal chyba u Anity>?

: *duch* cafe (ilość tematów: 2, ilość postów: 1677)--ten nick jest drugim.Pierwszy miałem duch cafe w profilu było bagatela 50 tysiecy postów.Niestety kogoś to uwierało i zbanowali mi go.Teraz szczyl podszywa się ordynarnie pod niego jako pomarańczka.No cóż takie życie.:D

boona--przecież powiedziałem wcześniej ,ze tam byłem krociutko.Nie podobało mi się tam,za duzo osobistych wypowiedzi było tej kobiety.

joanna0709--nie potrafię wypieków robić a zbliżaja sie w tym miesiacu moje urodziny więc muszę wyliczyć koszt tego tortu.

ah, no tak, wspominales....:) spiaca sie zrobilam juz, ide spac papa :)

szaraczek:)--jak jesteś zainteresowana być gościem,możesz dostarczyć te świeczki :P:P:P

no chyba, że doliczasz tam świeczki i fajerwerki na tort oraz szampana :) to taki podstawowy zestaw niecałe 100zł :)

Joanno kobieta poświeci czas,prąd więc coś koło tego sie kręcić cena bedzie.:)

duch ogrodnictwo jest moja pasja z szczegolnym wskazaniem na przesadzanie. Znikam bawcie sie dobrze

szaraczek:)--dowiesz sie nie długo pieski pomarańczowe obwieszczą tę wspaniałą wiadomość :D

szaraczek:)--jak jesteś drobniutką kobietą wiec musze dbać o Twoje zdrowie i zaprosisz jeszcze inne koleżanki z tematu :P:D

myślisz ? najlepsze tory robi Teqi :) :) :) ja też już uciekam spać, trzeba rano wstać do szkoły zaprowadzić synka :) kolorowych snów :)