Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość Joanno on w realu szuka
kochanki!

Gość Joanno on w realu szuka
gdzie napisane jest że przez rozmowę. :o

Gość ha ha ha ale świetna
wklejka. Kryśka z sąsiedztwa zaprzeczyła!!!' Okazało się ze duch kłamie i wszystko wymyślił!! :D Duchu jesteś spalony na naszym topiku. Bajkopisarz!

Gość malinkaaxxx
Powodzenia

Gość Duchu zrozum - Ty masz ponad
60 lat a polecony tylko 30. Nic dziwnego, że Vera wolała jego. Zakończcię tę wojnę o Verę- Helenę

Z nami rozmawia a nie sie umawia, z reszta bardzo was prosze wrodzcie na swoj topik , ja wam na waszym nie przeszkadzam . Bylabym wdzieczna

hehe.... no tak- poziom wypowiedzi nie pozostawia juz cienia watpliwosci z kim mamy do czynienia :D sajonara babe

Już się pożegnałam.... ale jeszcze jedno na dziś. Boona. Joanna i Duch, nastał czas trolli, nie dyskutujcie z nimi "spotkamy się" jutro.

Duchu jesteś dla mnie koorwą. Wiesz za co? Za to co zrobiłeś swojej żonie i jak ją traktowałeś zanim była chora.Jakbym był bratem Twojej żony to dostałbyś w realu ode mnie w mordę.

Uwiarygadniam się ze powyższe posty kapitana są moje.Jestem u siebie i chcę aby tam bractwo się przeniosło.Niech sobie tam na mnie uzywaja.Wiec joanno nie ma najmniejszego sensu aby z powodu mojej obecności mieliście takie zawirowania. Dobranoc

WitamMiłego dnia. Na ostatki mojej 4 letniej bytności na cafe jeszcze jeden żart: Spotyka się gdzieś na jakimś sympozjum czterech światowej klasy chirurgów: Chirurg z Izraela mówi: "U nas medycyna jest tak zaawansowana, ze jesteśmy w stanie obciąć facetowi jaja, przeszczepić drugiemu i juz po 6-ciu tygodniach będzie biegać w poszukiwaniu pracy" Chirurg z Niemiec mówi na to: "Chwale bardzo za takie osiągnięcia, ale to i tak mało. U nas jesteśmy w stanie wyciąć komuś polowe mózgu, przeszczepić drugiej osobie i już po 4-ech tygodniach będzie latać w poszukiwaniu pracy" Rosyjski chirurg włącza się: "Panowie! Niewątpliwie są to osiągnięcia, ale nie ma co ich równać z naszymi! Jesteśmy w stanie wyciąć polowe serca człowiekowi, przeszczepić drugiemu i już po 2-och tygodniach będzie biegać jak nowo narodzony w poszukiwaniu pracy" Polski Chirurg na to: "Panowie, wasze badania i osiągnięcia są godne podziwu, ale jakaż to pomoc dla jednego człowieka? U nas w Polsce jakieś 5 lat temu zgarnęliśmy jednego faceta bez jaj, bez mozgi i bez serca. Zrobiliśmy z niego premiera i teraz... Cały kraj szuka pracy!

No niestety nastały czasy chamstwa na cafe.Z bydłem się nie dyskutuje tylko prowadzi na rzeż.Chyba szefowej cafe Joli Gasiewicz zabrakło odpowiednich narzędzi aby unicestwić te hołotę.Do zobaczenia.A już tutaj w dniu dla zakochanych chciałem urządzić przyjęcie ponieważ mam urodziny.No niestety.Gdy przyszedlem na cafe nie miałem zielonego pojęcia o necie.Wspaniała kobieta Setunia ówczas 24 letnia podjęła się edukacji oślej pały.:PPo 2 miesiacach powiedziała ze nauczyła mnie podstaw i wiecej juz nie moze mi przekazać.Edukowałem się sam , czasem jeden z synów informatyk dodawał tajniki wiedzy netowej.Wspaniale sie tutaj bawiłem,nie było czegoś takiego jak teraz.Każde wyskoki pomarańczowych były zduszone w zarodku.No cóż nowe pokolenie wściekłych prosiaczków tyle ma do powiedzenia aby oczerniać pozostalych.Tylko dziwie im się strasznie.Gdzie te tałatajstwo uczyło sie netu?Przecież wystarczy tylko w poście kropkę postawić i już mozna każdego zlokalizować.Oczywiście jest to łamanie prawa,gdyż trzeba ominac serwer włamać sie do kablówki i adres z danymi jest już na reku.Jako praworządny i stojacy nad grobem po co mam komuś łamać zycie.Wiec bardzo ten krótki czas tutaj na tym temacie mile będe sobie wspominał.Nie dano mi obchodzić 64 urodziny w dniu dla zakochanych tutaj.Za to spora gromadka moich dzieci (3 synów i 2 córki) + 13 wnucząt ( 7 dziewczynek i 6 chłopców) będziemy w realu doskonale sie bawić.Życzę powodzenia tutejszym bywalczyniom.Będe całym❤️ z wami.

Michaił Prawda--na tego uważajcie jest podszywem prawdziwego Michaiła Pravdy.Jest tak wyjątkowo złośliwy,ze nie warto z nim polemizować.Głupota nie boli tego poleconego przedwczorajszego.

Dzień dobry :). Dziś czuję się lepiej i rzeczywiście te kropelki są dobre.Dzięki Boona :).W ogóle to się uśmiałam z mojego byłego bo dziś rano ja razem z koleżanką będąc na spacerze z psami go spotkałyśmy jak wracał z nocki z taką jedną blondynką.Zawołał ją a ja bawiłam się w pewnej odległości z psinkami.I on do niej,że jakby co to ma mi powiedzieć,że to jego nowa kobieta.Tylko zapomniał,że jakiś rok temu byliśmy razem na imprezie i to jego koleżanka z pracy,mężatka,z 3 dzieci i znajoma mojej jednej kumpeli :D:D.Chyba zapomniał,że ją poznałam.

Duchu-nie przejmuj się.Tutaj każdy na każdego "jedzie".Jeśli Ci się miło z nami pisało to pisz śmiało dalej a złośliwe osoby olej.Pozdrawiam :)

Teqi 🌻 nie jest to wyjście.miałem swój temat i właśnie zalew pomarańczowych łącznie z tym zlósliwcem i rozwalili temat,wykasowałem go.Można sprawdzić w gogle nazywał sie Nauka w necie. Była jedna złośliwa pomarańczka więc włamalem sie tu i ówdzie i zlokalizowałem jej adres.Okazała się 42 letnia kobietą z Brzegu.Napisałem ( do poczty jej męża też wszedłem),ze jak nie zaprzestanie wytoczę jej sprawe sądowa.Kobieta zniknęła z cafe .już więcej jej nie zobaczyłem.Wiec domeną nie tylko są dzieciaki lecz też dorosłe osoby.

Ten temat będę obserwował.jak będzie ktos złośliwy na pomarańczowo ze swojego kompa bedę szukał.Powiesz ryzyko??tak przyda mi sie odosobnienie minimum na rok czasu abym skomasował kase,której teraz nie mam.Odłoży się emerytura.Nie zależy mi na tym jak sam zostałem a konowałom nic nie zrobie ,ponieważ są ponad prawem.

Ja uważasz ale według mnie nie ma się czym przejmować :).Mnie dzisiaj mój były tak rozwalił jak puzzle z tą akcją z Baśką :D.No śmieję się z tego po całości.Zresztą życzę mu powodzenia.

Witam Was serdecznie :) ech pomarańczki zawsze uprzykrzają życie, pisałam o usunięcie ich wpisów, ale jak widać bez odzewu od wczoraj, dziś ponowiłam prośbę :) Teqi a co on chciał zabłysnąć przed Tobą ? hahahahaha kompletny świr :)

Cześć Asiu :).Nie wiem właśnie ale nie mogę z tego :D.Zawsze jakaś koleżanka się nagle pojawiała gdy się pokłóciliśmy i wyznawała mu miłość w postaci komentarzy na FB,prezencików na gg.Szał był.A teraz nagle to jeszcze :D.Niech sobie układa życie.Proszę bardzo-u mnie nie ma czego szukać ale niech nie robi z siebie takiego idioty.W ogóle muszę dziś zrobić ostateczne porządki związane z nim :)

Gość kolczykowo
Cześć, ja z pyszna kawą z bita śmietaną i cynamonem przeczytałam wątek od początku. Wcześniej śledziłam topik Anitki, ale się nie udzielałam. Tutaj chętnie się przyłączę. Mam tylko nadzieję, że nie będą się pojawiać dowcipy w takiej ilości. Dla mnie to męczące. Chyba jestem z tych osób, o których mówiła Joanna, niecierpiących dowcipów :)

Zapraszamy serdecznie :).Ja właśnie również piję kawusię.Dowcipów nie będzie raczej ponieważ Duch zrezygnował z pisania tutaj.

Zapraszamy :) ja też przy kawusi :) rozpuszczalna biała :) bez cukru :) :) :) może bym na jutro jakieś ciasto upiekła :) musze poszperać w necie za ciekawym i szybkim przepisem, zjadłabym sobie pleśniaka, ostatnio lelelove robiła ja nawet nie mam przepisu :)

Ja też właśnie szukam pomysłu na jakieś ciasto bo wieczorem ma Tomek przyjść i coś do kawy by się przydało :).Myślę nad kremówkami bo wiem,że uwielbia albo sernik zrobię jakiś.

hejka :) Teqi ja uwielbiam Krople rosy :) najpyszniejszy sernik na świecie :) mi też jakoś się ciągnie dziś idę na balejaż bo już mam odrosty :) fan wrócił na topik anitki i sam ze soba pisze , że ludzie musza tak nisko upadać :)

Kropla rosy jest cudowna :).Widziałam właśnie,że sam pisze ze sobą hehe.Idę zrobić obiad a później dokładnie posprzątam resztkę wspomnień i wywalę na śmietnik:P