Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość jhgflkjkjk
oj, oj, oj- asia farbuje wlosy dzisiaj u kolezanki, zapomnialas?

Gość gwantaramena
nie boona - nie zapomniałam.

dodam jeszcze, że te wybrałam bo zarzucałaś jak dzieci można obrażać, czy ktoś tu dziś jest?

ja :) a te 3maj sie hmmm, skad ja to znam?

Gość lialialiatu
następny detektyw z bożej łaski

cześć boona, zamówiłam kiedyś dla psa taką puszkę z saszetkami jedzenia - do dziś nie dotarła, a ponad 3 lata minęły :) doczytałam teraz o lakierach, ja zazwyczaj kupowałam najtańsze bo sporadycznie maluję paznokcie i nie żal wyrzucić jak za długo stał, poza tym lakiery słabo mi się trzymają mimo utrwalaczy, ale ostatnio zamówiła, w avonie z tej serii nailwear pro+ są super - tydzień ponad trzyma się, a jak od zmywania trochę na końcu zszedł to domalowalam i nie znać :) bardzo szybko schnie, teraz zamówię kolejne, jest jakaś promocja 1 za ok 12 + 1 chyba za 1zł

Gość overthe
20:36 [zgłoś do usunięcia] taka-sobie-ja ale to przecież nie ja obrażam! To wy szalejecie i popisujecie się jedna przez drugą coraz to lepszym słownictwem Jakbyście mnie nie obrażały to bym tutaj nie wchodziła. A jak macie w d'upci ten topik i jego właściwy temat i używacie go do atakowania mojej osoby to oko za oko! Ja tam nie mam w naturze nadstawiania drugiego policzka! Chcecie, aby się topik rozwalił, to szalejcie dalej! ty powyżej - to ty uważasz, że pegi, mela i obca to jedna i ta sama osoba, ja póki co wiem, że obca i baśka sraśka są jedną osobą. Nad innymi nie chce mi się zastanawiać. Czytaj dziecko ze zrozumieniem A zgłaszając się do administratora nie zapomnij wspomnieć o wykasowaniu tych żałosnych wpisów tych panienek powyżej. Te to dopiero są chamskie i wulgarne. Ja się do nich nie umywam Poza tym ja piszę kulturalnie, że wy się tak tym jaracie i nakręcacie, to wasz problem xx xx xx zbadaj sobie kobieto poziom hormonow. gdyby wredota i prostactwo ubrane w "ładne słowka" byly jednostka chorobowa to zdiagnozowali by cie jako psychopatke a poza tym to juzzzzzzzzzzz bylo!!!! piszesz te same oklepany teksty na wszystkich topikach.

zobacze u kolezanki katalog :) zima nie chce mi sie zbytnio malowac paznakci u nog, ale latem to szalaeje na maxa :D moj lubi pomalowane palce u nog i jakies tam lancuszki na kostce itp :)

hehe, nawet mam gdzies fotke, jak znajde to wkleje

Gość Polaa Negrri
Dajcie sobie spokój a lorealami, tam sama chemia, nie zregenerujecie tym sobie włosy. Polecam olejki, eliksiry, najlepiej naturalne, z biochemii

ej, a jak ona to zawijala???? z tego co pamietam to sie robi inaczej chyba?

ja się nie znam - nie kręcę ale musiała mieć ta lokówka moc :)

doszlam do wniosku ze wklejenie tu fotki mojej stopy byloby juz niemal jak "ekshibicjonizm" :P

wydaje mi sie ze ona chyba nalozyla jakis preparat ze to sie tak skonczylo- no przeciez moc takiej lokowki nie zmienia sie ot, tak.... chociaz nie wiem

Ona psikala takim plynem, butelke pokazywala nawet. Chyba ten plyn do tego doprowadzil. Poplakalam sie ze smiechu jak to ogladalam. Jajcara z tej dziewczyny :-D

chyba macie rację, ale to zaskoczenie na jej twarzy - masakra

no to wkleje pozniej, bo fotka jest "urlopowa" ;)

ale spokoj zachowala, ale to chyba wynik szoku hehehe :D

czy ktoś może ma wczorajszą wyborczą? a raczej duży format? chciałabym przeczytać cały artykuł o tych siostrach bliźniaczkach, a dopiero dziś zauważyłam że to wczoraj w gazecie było

zdjęcie generalnie jest fajne :) nigdy nie mogłam się zdecydować na taki łańcuszek na stopie, ale lakierów kupiłam tyle że muszę w tym roku pomyśleć :) tutaj masz kawałek: http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127823,13434111,Sobowtorki.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

stopa - pomalowana (a raczej paznokcie u stopy); łańcuszek - na kostce :D

ciekawe o tych siostrach, a nie ma gdzies tego programu gdzie wystepowaly? a co do lancuszka- dalam sie namowic tylko do noszenia w domu no i wtedy, bo to na Cyprze bylo, wiec jak to na urlopach, puszczaja "zahamowania" hehe :D

Gość jegurquad
?

szaleństwo urlopowe :) tvn player, miasto kobiet, sezon 10 odcinek 5, chyba, bo jeszcze nie oglądałam :)