Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość iuiujhgf
okropnosc

Ja o tym nie pisałam. Ale skoro któraś z Was zaczęła... Wklejanie zdjęcia nagiego dziecka na portalu społecznościowym, plus wypisywanie tego wszystkiego co sobie wymyśliła na temat mojego dziecka, te jej wszystkie chore teksty bez pokrycia - to wszystko daje obraz jej psychopatycznej osobowości. Dewiantka i tyle.

zwłaszcza, że to nie jest zdjęcie słodkiego malutkiego bobaska, ale kilkulatka:O Kiedyś będzie mamie wdzięczny, że cały świat go bez gaci oglądał.

Gość powtarzasz się butla
tak więc spadaj

Gość ooooooo hhhhhhhh
aska wez lepiej dziecmi sie zajmij, i uwazaj bo zdjecia nago dzieci w internecie to nie dobry pomysl, ale ty mozgu nie masz skoro tego nie wiesz, wstyd dla dzieci jaka maja glupia matke

Gość ooooooo hhhhhhhh
taka sobie heheh no nie idealnie z czystym kontem hehehe ona nigdy juz takiego nie bedzie miala, powinna sie leczyc bo chyba cierpi na rozdwojenie jazni

no dzisiaj ma jeszcze czyste konto. narazie weszła tu na czarno pod swoim nickiem, oceniła pogodę i póki co jeszcze nie zdążyła nikogo obrazić, ani niczego nawywijać;)

Bardzo sympatycznie, wprost wszyscy doczekać się już nie mogli, abyś w końcu tu zajrzała. Każdy ciekaw był co wraz z tobą dzień dzisiejszy przyniesie:P

Od dzis zostawiamy trola samemu sobie. Nikt nie powinien przejmowac sie opinia Zupelnie obcej i obojetnej osoby, ktora nic soba nie przedstawia i nic nie reprezentuje. Takze jedz nadal moje slowa bo coz ci pozostalo jak komentowanie kazdego mojego kroku. Mam ciekawsze zycie.

Gość ooooooo hhhhhhhh
a ty pijaczko co soba reprezentujesz klamiesz wyzywasz ludzi spod pomaranczek masz meza pijaka na ktorego 3 dziedzi musi patrzec wstawiasz nagie zdjecia swoich dzieci na pokaz calego swiata nie potrafisz byc zrownowazona i najprawdopodobniej masz rozdwojenie jazni wiec co ty soba reprezentujesz wielkie nic ZERO

To ty udowodnij ze jestem zla matka i zglos to do mopsu, wyrazisz tym swoja dobra wole i dobroc dla moich dzieci. Badz ta pozytywna postacia ktora martwi sie o druga osobe na tym swiecie. Pokaz te zfjecia i wpisy. Ja bede sobie na nich czekac.

Gość ooooooo hhhhhhhh
nie bede sobie problemu na glowe wkladac na twoim fecebooko sa 2 nagie zdjecia dzieci a do mopsu moze i cie zglosze :D

Gość ooooooo hhhhhhhh
opis pod zdjeciem Nikosik golasek, wstydz sie glupia babo niech jakies zboki ogladaja i wala sobie konia na widok twojegop dziecka jestes tak pojebana jak swiat nie widzial wstyd i ty sie matka nazywasz

Gość ooooooo hhhhhhhh
drugie zdjecie jak biedne dziecko zaciska nozki a ty glupia komentarz dajerz dobrzeze sie zakryl i hahahahahaha ty myslisz ze to dobre jest. jestes glupia baba bo matka cie nazwac nie mozna, boze jak mi szkoda tego chlopca

Czyli nie jestes dobra osob I NIE masz zamiaru tego,faktu zglosic? W takim raxie nie powinnas nazywac sie czlowiekiem. Goraco cie pozdrawiam i uwazaj przy zmianie nickow bo trudno nie jest zorientowac sie kim jestes. Zlo czlowieka wraca di niego samego. Wiec dobrze by bylo zebys to zglosila bedziesz spac sopkojnie i sumienie jakie czyste.

Gość ooooooo hhhhhhhh
ja niestety nie musze sie obawiac niczego bo dzieci nie mama , heheh wiec uwierz spie bardzo spokojnie ale ty raczej nie . psychopatko

Wiesz bo jak dzieciom sie cos stanie to bedzie na ciebie ze wiedzialas o calej sytuacji i tego nie xglosilas. A ze ja psychopatka to na pewno bedzie to w telewizji i pokaza cie jako osobe wspolwinna. Przejza korespondencje i wpadniesz, tym bardxiej ze ja sama cie na to namawiam. Odwaz sie i pokaz jaka jestes.

Gość ooooooo hhhhhhhh
wiesz glupszej juz od ciebie nie ma , myslisz, ze wszyscy sa tacy pojebani jak ty:D hahahaha

Czyli wg ciebie trzeba byc pojebanym zeby zglosI to wlasnie taka postawa ic zlo? Ze dzieciom dzieje sie krzywda? I wlasnie taka postawa jest najglupsza ze umywa sierece.

Gość aaaaammmmmma
Odczepcie sie od Aski. Zobaczcie na swoja nowa kolezanke Heisses Herz.

Gość weronka to joannaaaaaabbb
Asia grubasku a czemu nie mowisz wszem i wobec zes gruba i biedna? Najlepsze ze spicie w jednym pokoju prawie wszysycy,stare meble a tu pania na wlosciach pokazujesz. a maz pali przy dzieciach,masz to udokumentowane taklze zal.na kazdym kroku klamiesz

Mimi dziekuje ze czasem wejdziesz na topik i sie przywitasz. Zycze milego popoludnia. Ja teraz czekam na gosci jutro maz ma urodziny. Pierwszy raz zrobilam spod z ciastek degadtive do sernika na zinmo, zdobylam piekne i pyszne truskawki, wiem nie nasze, ale dobre. I zrobilam tez sernik krople rosy najlepsxy sernik na swiecie.

pewnie będę rzadziej bo forum mnie rozczarowało niestety :) próbowałam zrobić chleb ostatnio z przepisu który ktoś wrzucił ale zupełnie się nie udał, ponieważ mam jeszcze trochę drożdży i ziarna to może ktoś poda mi jakiś inny sprawdzony przepis? :)