Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość weronka to joannaaaaaabb
No wlasnie aska - moze jakis psycholog?

Aśka - powiedz jedno - naprawdę już kilkanaście osób z tego topiku namierzyło na FB ciebie i twoją rodzinkę. Pewnie jest tutaj również kilka osób z twojego miasta i jeden drugiemu pokazuje bajkę, jaką tutaj tworzysz. Naprawdę nie jest ci głupio tak tutaj zmyślać? Nie uważasz, że kiedyś będzie głupio twoim dzieciom? Bredzić tutaj jak w transie, wiedząc równocześnie, że za chwilę pół Torunia będzie miało z ciebie ubaw?:P

Nie,aska tu sie wcale nie probuje dowartosciowac.nie tworzy fikcji swojego zycia,udaje ze jest ok pomimo tego ze krzywdzi tym wlasne dzieci.asce zaden psychiatra nie jest potrzebny Ona jest goorsza niz anitka :O

Gość jnububyvyfv
wogole każdy mój zgryzliwy post o Joannie jest skasowany nawet ten mówiący ze czemu kasuje hihi

Weronka mam jeszcze jedno pytanie jesli mozna:) gdzie taki grzebien bambusowy mozna dostać? Ja mam zawsze problem z rozczesaniem, a jak polecasz to bym wypróbowała:)

Gość jnububyvyfv
up

Ja kupilam na alegro.wstukaj: grzebien the body shop I powinien ci taki drewniany grzebyk wyskoczyc.pisze z konorki wiec jutro wysle ci linka do sprawdzonego sprzedawcy u ktorego ja kupilam kosztuje 19 zl okolo ale polecam z calego serca! Ja zawsze po rozczesaniu tumany wlosow na grzebieniu i wlosach mialam. A teraz nic.po pierwszym uzyciu nic nie bylo.masakra. cudo. Jutro wysle ci linka lub kupuj u takiego gdzie masz najwiecej pozytywow :)

Oj kochana taka sobie ja przeciez to kazdy wie, ty to wszystkie pomaranczki. Hahahahsha dziecko sie domysli. Ty mnie tak nie lubisz ze mi to schlebia hahaha

Gość granatowa sukienka
jasne aska :) Jest nas więcej ale niektóre z nas rzadko się odzywają :D

Nie moge! :D polejcie bo na trzezwo nie dam rady :D

Gość taaaaaaaaaa
a niech robi w tym rzecz ze i tak ja zostawi.

Hej dziewczyny- oczywiscie jak przewidzialam laptop siadl, azle juz dziala. Ja z mlodym w niedziele zrobilismy sobie ekstrymalny spacer, chyba z 4 godziny wzdluz rzeki, polami i lakami, ledwo doszlismy do domu. A po obiedzie znowu, tylko ze nad Kanal Gliwicki.... Spal jak zabity. Lubie z nim chodzic gdzies, nie przepadam zbytnio za placami zabaw.... :O

Justyna.... co do tej odzywki do paznokci, to tez ja stosowalam i to tylko ze dwa tygodnie, chociaz tam pisalo, ze powinno sie stosowac szesc. Na jakiejs stronie znalazlam opinie o niej, ze po pewnym czasie z Twoimi paznokciami moga stac sie cuda (i to takie w zlym slowa tego znaczeniu). W dodatku ta odzywka zawiera jakis skladnik rakotworczy. Ja ze strachu po 2 tygodniach wywalilam ta odzywke do smieci. Ale paznokcie jak do tej pory sa twarde, nie lamia sie, nie rozdwajaja i rosna jak na drozdzach.

Dzień dobry :) planujecie wyjazdy na długi weekend ? ja pierwszy raz od długiego czasu spedze go w domu :) :) :) :)

Hej :) Maly jedzie z tata, my chyba sami gdzies pojedziemy. W sumie dziwie sie mu ze jada z ta mala, bo z tego co wiem zaraz po urodzeniu peklo jej jelito i conajmnikej do 2 roku zycia bedzie karmiona "zewnetrznie" przez jakas aparature, a co za tym idzie musza miec strylne warunki. No ale chyba wiedza co robia.

hej :) boże co się stało, że pękło ? a malutka była wcześniakiem ? bo wcześniaki najczęściej rodzą się z problemami jelitowymi, Ja nie odważyłabym się na wyjazd , bałabym się że narażę ją na jakieś zakażenia etc. :( Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :)

prawde mowiac nie wiem, chyba w terminie sie urodzila. Tyle sie dowiedzialam od jego cioci, bo wiem ze byla ponad miesiac w szpitalu w Warszawie, jej stan byl ciezki. Ma dopiero 5 miesiecy, a z tego co widzialam na FB na fotkach to wystaja jej jakies rurki z brzuszka, chyba karmia dojelitowo

choroby jak tak to choroby nie wybieraja. To przyrodnia siostra mlodego, kazdego dziecka zal jesli cierpi, wiec mi jej tez jest w jakis sposob zal...

Gość sztefi graff
Wy to macie dobrze, ja cały długi weekend w pracy :O

że takie nieszczęścia przytrafiają się maluszkom :( mój mały miał powiększone jelita i często jeździliśmy na usg czy się nic nie dzieje i czy opuchlizna schodzi :( ile miałam tych wizyt to szok , ale wszystko skończyło się dobrze. teraz

Asia jak to nie jedziesz na majowke? Toz to wlasnie powinnas napisac ze jedziesz! Ze maz zaprosil! Ze odbudujecie milosc malzenska! Ze to wyjazd oh i ah ! :P A ty jak biedna masa bedziesz siedziec w kuchni i gotowac :(

ojoj ;) to co dla niektorych jest "biedne" dla innych moze byc "luksusem" ;)

No wiem,dla asi jest to luksusem gotowac i slzuzyc komus kto nie szanuje jej i nie troszczy sie o nia.nie chodzi mi o przynoszebie pieniedzy. Wszytskie moje rady zaczerpniete sa z porad asi skierowanych do anitki. Majacych chwile czasu proponuje przejrzec - taka byla madra :)

Btw tez siedze w domu :( ale nie bede gotowac :P bede sluzyc pokornie mojemu chlopu. :P

byc moze pisala to co sama by zrobila, ale nie ma na tyle odwagi aby wprowadzic to w czyn. I nie uwazam tego za złe.

zreszta uciekam ugotowac mojemu "panu" obiad- i tez go zjem ;)

Skoro. Sama boi sie cokolwwiek zrobic to niech zamilknie a nie zgrywa alfe i omege. Bo wkurza :P Ja wracam do pracy bo mnie szef obserwuje :P

Gość temat sie zacinaaa
G