Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek19

czy po wytrysku mozna zajść jeszcze w ciąże?

Polecane posty

Gość kwiatek19

Mam mały problem, a raczej obawy. Niedawno kochałam się z chłopakiem, na początku to były zwykłe pieszczoty, po czym doszło do wytrysku (na kołdrze, łóżku). Mieliśmy chwilę przerwy, nie wiem dokładnie ile, może kilka minut, a następnie on we mnie wszedł (miał na pewno trochę tego na penisie, skoro był on mokry). Czy mogło dość do zapłodnienia? Inni mówią, że plemniki na rękach, pościeli (poza organizmem) umierają w kilka sekund, a drudzy, że plemniki jeszcze żyją do kilku godzin... byłabym wdzięczna za odpowiedzi!

Oczywiście, że można. Nawet jeśli zginą te na penisie to te w cewce moczowej mają się bardzo dobrze i tylko czekają aż będą mogły popłynąć do celu.

Gość dxdffx
Jasne,że tak.

Gość kwiatek19
Ale on się nie spuścił na mnie/we mnie, po prostu po wytrysku, po kilku minutach wszedł we mnie tak jakby pierwszy raz.

Gość dxdffx
dziecko,ale w jego cewce została sperma ! zapłodnienie jak miałaś dni płodne 100%

"zapłodnienie jak miałaś dni płodne 100%" Takich bzdur nie piszcie. Żaden stosunek nie daje 100% prawdopodobieństwa zapłodnienia. Autorko, a Ty cargo nie rozumiesz? Po poprzednim wytrysku w cewce moczowej zostały plemniki, które wydostały się z niej podczas kolejnego stosunku. Nie potrzebowały wytrysku, wystarczył im preejakulat, który swoją drogą, według najnowszych badań, zawiera plemniki, które też są zdolne do zapłodnienia.

Gość kwiatek19
Już wszystko chyba rozumiem, teraz jedynie się martwię...