Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAPALONA...NASTOLATKA

CZY MEZCZYZNI ODMAWIAJA SEKSU ??? WAZNE PODNIECA MNIE ZONATY

Polecane posty

MA KOLO 30 LAT... JUZ NIE WYTRZYMAM TAKA JESTEM NAPALONA NA NIEGO, JA CHCE TYLKO SEKSKU, JAK MU O TYM POWIEDZIEC ? W DODATKU WYGLĄDAM BARDZO DOBRZE I MAM 18 LAT:))))))

Gość Liliska
ale masz fantazje skapciały 30 latku :D marz dalej

Ale powiedziec mu wprost ? to tragedia taka meka, codziennie mysle jakby z nim bylo fajnie.... ostatnio mnie odwiozl do domu, i zlapal mnie przypadkiem za reke myslalam ze odlece takie mialam dreszcze....

wcale nie skapcialy, on wygląda bardzo dobrze... umiesniony, opalony, lekki zarost, aaaaaaaaah :)

Gość wez idz stad mala
mam nadziej ze jak ty bedziesz mezatka to jakas malolata bedzie ci sie mezowi do lozka wpychac. zobaczysz jak to jest

czy wypowie sie jakis mezczyzna, czy skusilby sie na jednorazowy seks z nastolatką ?

ale to jest silniejsze ode mnie ... wszystko w nim mnie podnieca, glos to juz najbardziej!!!!!

Gość gggggggggggguuuuuuu
życzę ci żeby zawsze twoi faceci cie zdradzali, zwłaszcza mąż, pondo głupia, a jak jestes taka napalona to usiądź gołą pipa w mrowisko albo w pokrzywy

napalona, zasugeruj mu wprost, albo po prostu wprost powiedz, że byś chciała sie z nim przespać. Kawa na ławę i tyle.

Gość bejca8925
Mój były by odmówił, bo śmieszyły go napalone małolaty i twierdził, że czułby się jak jakaś zdobycz, a to go nie kręciło. Powiedział mi to już po rozstaniu (nadal jesteśmy bliskimi przyjaciółmi), więc 100% pewności, że był szczery:) Obecny twierdzi podobnie, bo jego zdaniem małolaty są zbyt głupie, a jego w kobiecie kręci też intelekt. No ale to obecny, może mi równie dobrze mydlić oczy:)

Gość bejca8925
Inna sprawa, że zabawa zabawą, ale to co chcesz zrobić jest obrzydliwe i niemoralne. I faktycznie - karma zawsze wraca. Sama kiedys zrobiłam komuś paskudne świństwo i wróciło ze zdwojoną siłą. Poza tym po latach, jak już wydoroślałam, zaczęłam żałować i w sumie do dziś żałuję.

nie chce mu rozbijac malzenstwa, chociaz wiem, ze mysle teraz tylko o sobie, jednak nikt tak na mnie nie dzialal, kurcze... widuje go codziennie nie raz rozmawiamy, smiejemy sie.... on ma siostre w moim wieku moze dlatego mamy wiele wspolnych tematow.... czuje ze niedlugo strace kontrolee