Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina2307

Wielkosc zarodka...

Polecane posty

Gość Nina2307

Hej dziewczyny. powiedzcie mi prosze czy wielkosc jak to lekarka powiedziala "embrionu" 13,4 mm (na drugim usg w tym samym dniu 11,7 mm)jest w normie? z moich obliczen to 8 tydz i 1 dzien. ostatnia miesiaczka 2.12.12

Gość po pierwsze.............;;;;;
Po pierwsze dlaczego z Twoich obliczeń a nie obliczeń lekarza jesteś w tym tc??? Po drugie skoro lekarka nic nie powiedziała,to wszystko powinno być w porządku.Przecież Twój lekarz wie najlepiej czy wszystko ok i to on powinien Ci wszystko mówić...nie wiem po co pytasz na forum???

Gość Nina2307
Dzekuje i Tobie rowniez gratuluje :) niestety ja juz mam komplikacje... dzisiaj wyszlam ze szpitala bo mialam dosc obfite krwawienie

Gość po pierwsze.............;;;;;
8t2d

Gość Nina2307
skierowane dopo pierwsze.............;;;;; skoro masz udzielac takich odpowiedzi to prosilabym zebys sie nie udzielal/nieudzielala

po pierwsze: za poczatek ciąży przyjmuje się datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki... tak sie zazwyczaj liczy. Dalej, byc może dziewczyna sobie tak wyliczyła bo akurat tylko wtedy miała stosunek, dokładnie zna dzien więc wie kiedy do tego doszło... po co wnikac? a po kolejne przypuszczam że to jej pierwsza ciąża i stąd takie pytania, mimo że na internecie można znaleźć tysiące informacji :) Ja też spodziewam sie swojego pierwszego dziecka i na początku miałam wiele pytań do wszystkich bo u lekarza to albo byłam zbyt przejęta badaniem albo po prostu wnikliwie słuchałam co on ma mi do powiedzenia itd itd....

Nina2307 i co ci powiedzieli w szpitalu odnośnie krwawienia?? musisz uważać na siebie bo te pierwsze tygodnie to takie największe zagrożenie jeśli chodzi o poronienie ;/ tak wiec dbaj o siebie i nie przemęczaj.... ja miałam mdłości i silne wymioty, w sumie do tej pory mam i jestem na lekach cały czas tak więc pierwszy trymestr przeleżałam w łóżku