Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panieneczka Emileczka

Najgłupsze teksty polskich piosenek!

Polecane posty

Gość bomba bo
Facet jadł kanapki i wylądował jego wielki przyjaciel" Nie no bomba, heheheheh :)))))

Gość A Wilki?
"biegłaś ulicą i padał deszcz, on był pijany i ona też" Z gramatyki wynika, że pijany deszcz padał na pijanej ulicy :P

Gość a ja mam tak że
jak podoba mi sie melodia i rytm to sens słów nie ma dla mnie znaczenia ale ogólnie nie słucham polskiej muzyki więc a angielski umiem średnio więc siłą rzeczy nigdy nie przywiązuje znaczenia do sensu tekstu. Dla mnie liczy sie rytm i to czy wpada w ucho nawet jeśli śpiewa o zupie pomidorowej :)

Gość no i po co to podnosisz jak
"w pustej szklance pomarańcze...." "i nigdy więcej nie powiesz sępie miłości"...... 🖐️

Gość Panieneczka Emileczka
Hehehe :D :D :D Usłyszałam dzisiaj tę piosenkę Eweliny Lisowskiej, gdzie się wydziera: "Miłością podbijamy kosmos". Rzeczywiście, DNO. :D :D :D

Gość lelehkekd
Wszystko co od Patty, wszelkie disco polo, typowo "dissowe" kawałki z rapu, wszystkie piosenki o jednym i tym samym znaczeniu: seks, pieniądze, nieszczęśliwa miłość, imprezy, alkohol, drugi, samobójstwa, wszelkie reggae. Jakieś "Parabole tańczą", "Kalosze" i tego typu wszelkie bezsensowne piosenki. Dzisiejsza muzyka to w 3/4 dno. Oczywiście są też piosenki z poziomem.

Gość gość
1. "Głęboko w środku gdzieś, i choć bez śladu łez, jej oczy nie poznały nigdy nieeee" Brodka 2. "Ekscentryczny dans" z Pana Samochodzika 3. "Nie wierzę choć wiem.." Zalef 4."Pośród mych natchnień twoje łzy" Lemon Oj, jest tego od cholery

Gość gość
O, i 5. zupa Romana :)

Wszystko co od Patty, wszelkie disco polo, typowo "dissowe" kawałki z rapu, wszystkie piosenki o jednym i tym samym znaczeniu: seks, pieniądze, nieszczęśliwa miłość, imprezy, alkohol, drugi, samobójstwa, wszelkie reggae. Jakieś "Parabole tańczą", "Kalosze" i tego typu wszelkie bezsensowne piosenki. Dzisiejsza muzyka to w 3/4 dno. Oczywiście są też piosenki z poziomem.

Dwa jabole tańczą, to dobre jest 😄