Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina ^^

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Malina ^^

Witam, Hm , a wiec mam taki problem. Miesiączka spóźnia mi się miesiąc [ ale często już tak miałam,ponieważ mam nie regularną ] , bywa ,że nie mam nawet 2 miesiące, Ostatnio strasznie bolą mnie piersi , są takie jakieś większe , nabrzmiałe , twarde i strasznie czułe na dotyk , jak nigdy , co dzien pobolewa mnie brzuch oraz podbrzusze , ciągle mam ochote na słodycze lub na coś ostrego. Dodam ,że chłopak podczas stosunku nie zdążył wyciągnąć do konca i trochę jego penisa zostało we mnie , mniejsza ilość wyleciała na pościel .. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam miesiączke , ale chyba jakoś na początku grudnia..

Gość Malina ^^
Hm , A Ty jak nie jesteś świadoma odpowiedzi wpierdalasz się każdemu w wypowiedź .. ? ;]

Gość kiwa głową
Jesteś niepoważna, zrób test!!!

Gość o ciąży
trzeba było pomyśleć przed seksem.

Nie pozostaje Ci nic innego, jak zrobic test ciazowy. Nikt Ci tu odpowiedzi nie poda, zrobic moze to jedynie lekarz, lub jak mowilam juz test. Brak miesiaczki, zwlaszcza jesli masz nieregularne cykle nie swiadczy od razu o ciazy, ale "czerwone swiatlo" jest, tymbardziej, ze jest powod do obaw.

Najpierw poczytaj co to w ogóle seks, a później bierzcie się za "wkładanie, wyciąganie". Boże, co za dzieciarnia.

Gość wybierzzzzzzzzzzzzzz
,..............

Gość Malina ^^
Hm.. Więc normalnym ludziom dziękuję za odpowiedzi ;] A osobą , które chciały podbudować swoje ego lub też ulżyć sobie w swoich problemach próbując po mnie pojechać mówię słodkie i namietne - WYPIERDALAJ . Hm , mam 18 lat i fakt ,że doświadczona w tych sprawach nie jestem, a po to ,to forum jest , aby pytać o proszę nie hejtować mnie przez internet , bo raczej to jest postawą dziecinną ;]

Gość Tak zapytam z ciekawości.
Dostrzegam przez monitor komputera rosnący zarodek o wielkośc 5mm. A tak na poważnie,skoro wiesz skąd się biorą dzieci to leć po test lub do lekarza.

Gość Malina ^^
ona24www - Hmm , Przepowiadać Ci przyszlości nie karze .. ;] Zapytałam czy ' Moge być ' , a nie ' Czy jestem ' . Bo to czy jestem akurat nikt mi nie powie . Więc jeśli nie masz argumentów to odpuść sobie kłótnie ;)

Gość kiwa głową
Postawa dziecinna jest uprawianie seksu nie mając o tym zielonego pojęcia. Ch6cesz zafundować prawdopodobnie swojemu przyszłemu dziecku taki świetny start ? Wiesz że do końca pierwszego trymestru a dokłanie do 28 dnia trwania ciązy zamyka się cewa nerwowa, poczhytaj troche o tym w internecie a może zmądrzejesz... Jeśli podejrzewasz że jesteś w ciązy zrób jak najszybciej test i idź do ginekologa, dla dziecka najwazniejszy jest pierwszy trymestr!!!

"A osobą , które chciały podbudować swoje ego" OsobOM Jeśli miesiaczkujesz od dawna to powinnaś swoje cykle skonsultować z lekarzem. Poza tym skoro współżyjesz to mam nadzieję, że robisz regularnie cytologię. 😴 Jeśli nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj. :o Test ciążowy jest wiarygodny po dwóch tygodniach od stosunku.

Gość kolejna typowa
osiemnastka :/

Gość Malina ^^
Nie będę sobą i nie będę czuć kiedy nie będę pytać ;] Ok ,OSOBOM . Haha , kolejna typowa osiemnastka . ;] To mnie rozbawiło , kobiety w wieku 30/40 lat pojęcia o seksie nie raz nie mają , więc odpuść sobie takie popierdolone wypowiedzi , a skoro nie pasuje to nie rozumiem po co właściwie się wypowiadasz , zatrzymaj to w sobie .. ;]

"Zapytałam czy ' Moge być ' , a nie ' Czy jestem" Nie jesteś pewna czy możesz być w ciąży uprawiając seks bez zabezpieczenia? :o

Gość Malina ^^
tak , właśnie tak ;) Ponieważ miałam podobną sytuacje wiele razy , chociaż nie dokładnie taką jak teraz bo teraz akurat sperma wylądowała we mnie i co do tego mam pewnosć , a wtedy nie miałam. Ale jakoś w ciąży nie byłam, głównie w tym zapytaniu chodziło mi o to czy mogę być skoro sama nie wiem kiedy miałam dni plodne , bo zapomniałam zapisać ostatniej miesiączki , a że mam często nie regularną nie wiem jak to w tych momentach jest.

Gość kiwa głową
TAK możesz być w ciązy ---> ZRÓB TEST ;]

malinka idz zrób sobie HCG tam uzyskasz odpowiedz ...i na przyszłosc radze pomyslec o antykoncepcji i zapoznac sie z kalendarzykiem swoich cyklów ;) bo dzis z czym ?do czego? z głową kobitko z głową :D

1. Dni płodnych się nie oblicza. :o Zwłaszcza przy tak nieregularnych cyklach i u tak młodej osoby. 2. To że wcześniej Ci się udało o niczym nie świadczy. :o 3. Nie chcesz mieć dziecka to nie uprawiaj seksu bez zabezpieczenia. Stosunek przerywany to gówno, a nie zabezpieczenie. 🖐️

niektóre kobiety tyle się starają i w ciąże zajść nie mogą a niektóre ot tak bezmyślnie... i do tego nawet nie wiedzą czy mogą być w ciąży gdy facet dokończył w nich... co za ludzie ;|

Gość Majka2312332
Nie, to prawdopodobnie hiv

Gość nnn6654653541532
nnnnn