Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość runki

Spacerówka KOOCHI FLIP - proszę o opinie!

Polecane posty

Gość Fiolkowa Mama
nie znam firmy, powiem tak - z mojego punktu widzenia wygląda kiepsko, niezbyt solidny podnóŻek, krótki daszek, max 15 kg - moje dziecko wazy 14 kg ma 2 latka, duzo chodzi ale wozka jeszcze uzywam, takiego juz pewnie za chwile musialabym sie pozbyt., a jak kupic spacerowke to jedną do końca i tyle..ja np biore wozek an wakacje i moze wtedy synek przekroczy 15 kg, wiec ten juz by odpadal ;-/ weż to pod uwage

Gość runki
hm... dobrze, ze zwróciłaś uwagę na ten daszek - bo jakoś zupełnie o tym nie pomyślałam! Daszek jak daszek - a faktycznie to bardzo istotne!!! A co do maksymalnego obciążenia to praktycznie każda spacerówka ma do 15 kg! Ech sama nie wiem co już wybrać!!! Ma być w miarę lekkie i w miarę tanie, bo porządny wózek to ja mam! teraz potrzebuję taki do żłobka i samochodu! Pomocy!

Gość runki
Dzięki, ale te zupełnie nie są w moim typie!

Gość koochi to dobra marka, ten
sam producent co Cosatto, tyle ze Koochi sa tansze robione dla sieci suermarketow Argos z UK

Hej dobrze, ze tu trafiłam, bo miałam zakładać temat! Znalazłam taki właśnie wózek za 150 zł - myślicie, ze jest wart tej ceny?

Gość gość
ja mam taki od miesiąca. wg mnie jest ok szczególnie jeśli faktycznie ma służyć jako drugi np do samochodu czy żłobka jaki ktoś wcześniej pisał. prowadzi się nieźle. jest lekki. dobrze się składa. kupiłabym jeszcze raz.